Νικήστε τα κουνούπια με φυσικούς τρόπους! | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Ιουλίου 2017, 10:30 12 Ιουλίου 2017, 10:30

Οι επιθέσεις των κουνουπιών το καλοκαίρι είναι μια τρομερά ενοχλητική κατάσταση που βιώνει πολύς κόσμος, ειδικά κατά τις βραδινές ώρες. Το ιδανικό είναι να τα αντιμετωπίσετε πριν σας τσιμπήσουν και να τα απομακρύνετε με φυσικούς τρόπους από το σπίτι σας.

Δείτε παρακάτω μερικούς από αυτούς:

1. Πείτε «ναι» στους ανεμιστήρες. Ιδιαίτερα εκείνοι της οροφής, δυσχεραίνουν την προσέγγιση των εντόμων. Όσο για τα κλιματιστικά, βοηθούν, επειδή ο δροσερός αέρας μειώνει τη δραστηριότητα των κουνουπιών.

2. Προτιμήστε λαμπτήρες κίτρινου χρώματος. Ιδιαίτερα για τους εξωτερικούς χώρους, επειδή προσελκύουν λιγότερο τα κουνούπια.

3. Επιλέξτε αρώματα που δεν είναι λουλουδάτα. Εξίσου θελκτικά για τα κουνούπια είναι όλα τα φρουτένια και λουλουδάτα αρώματα οπότε καλύτερα να τα αποφεύγετε.

4. Μην επιλέγετε την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε κάλιο. Οι τροφές αυτές, όπως οι μπανάνες για παράδειγμα, έχει αποδειχθεί πως το γαλακτικό οξύ που παράγεται μετά την κατανάλωση τροφών πλούσιων σε κάλιο έλκει τα κουνούπια. Επίσης η κατανάλωση μπύρας αυξάνει τις πιθανότητες να προσελκύσουμε κάποιο κουνουπάκι.