ΝΔ: Ο Κοντονής ηθικός αυτουργός για τα επεισόδια μετά την απόφαση για την Ηριάννα | Pagenews.gr
Pagenews Team 18 Ιουλίου 2017, 14:20 18 Ιουλίου 2017, 14:20

«Ηθικό αυτουργό» των επεισοδίων στο κέντρο της Αθήνας, με αφορμή τη μη αποφυλάκιση της Ηριάννας χαρακτηρίζει η Νέα Δημοκρατία με ανακοίνωσή της.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναφέρει χαρακτηριστικά σε ανακοίνωση της ότι «είναι προφανές ότι τα χθεσινοβραδινά επεισόδια, βανδαλισμοί και καταστροφές στο κέντρο της Αθήνα από κουκουλοφόρους και μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου έχουν ηθικό αυτουργό, που δεν είναι άλλος από τον Υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Σταύρο Κοντονή».

«Είναι η πρώτη φορά που Υπουργός Δικαιοσύνης εκφράζει από το βήμα της Βουλής την έντονη δυσαρέσκειά του για μία δικαστική υπόθεση και προεξοφλεί νέα εκδίκασή της, με άλλη σύνθεση του Δικαστηρίου», συμπληρώνει.

«Μια νέα επίθεση της Κυβέρνησης εναντίον της Δικαιοσύνης δεν αποτελεί είδηση. Είναι πλέον καθημερινή συνήθεια πολλών στελεχών της», συμπληρώνει το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης προσθέτοντας ότι «για μια ακόμη φορά, ο Υπουργός Δικαιοσύνης με την παρέμβασή του σε απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Αναστολής Αθηνών υπερέβη τα όρια και, με τη συμπεριφορά του αυτή, απλά ρίχνει λάδι στη φωτιά».

Ετικέτες: