Αθλητισμός

Ο Άρης πάσχει από… πράξεις πέρα από τη ρευστότητα

Ο Άρης πάσχει από… πράξεις πέρα από τη ρευστότητα
Είναι η ώρα των πράξεων στον μπασκετικό Άρη. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί και πάλι στα πόδια της.

nn nnn nnn nnnnnnnn

Είναι η ώρα των πράξεων στον μπασκετικό Άρη. Δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για να μπορέσει η ομάδα να σταθεί και πάλι στα πόδια της, αλλά προς το παρόν πράξεις δεν γίνονται από κανέναν.

Τίποτα διαφορετικό δεν έχει συμβεί πέρα από την αβεβαιότητα που ολοένα μεγαλώνει γύρω από τον Νίκο Λάσκαρη και το κατά πόσο μπορεί να προσφέρει άμεσα τις λύσεις που απαιτούνται, χρήματα δηλαδή, για να κλείσουν οι εκκρεμότητες της προηγούμενης σεζόν και να αρχίσει ομαλά η επόμενη αγωνιστική περίοδος.

Δεν υπάρχει ούτε μία περίπτωση πιστωτή που να έχει συμφωνήσει σε διακανονισμό, διότι πολύ απλά δεν υπάρχουν καν προτάσεις διακανονισμών από την ΚΑΕ.

Αντιλαμβάνεται εύκολα ο καθένας ότι δεν μπορεί να λειτουργήσει η ομάδα χωρίς να διοικηθεί και εδώ και αρκετούς μήνες δεν διοικείται, πέρα από το σοβαρό οικονομικό πρόβλημα που υπάρχει.

Ευχής έργον είναι να βρει χρήματα ο Λάσκαρης ακόμα και σήμερα και να βάλει σε μια τάξη όλες τις εκκρεμότητες, παίρνοντας και το μεγάλο εμπόδιο μπροστά από την προσπάθεια που κάνει ο Παναγιώτης Γιαννάκης, να δημιουργήσει μια ομάδα όπως ακριβώς την έχει στο μυαλό του.

Πηγή: pressaris.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments