Αθλητισμός

Σαλπιγγίδης: ”Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή”

Σαλπιγγίδης: ”Θέλω να δω τον ΠΑΟΚ πρωταθλητή”
Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας, εξέφρασε την επιθυμία του σχετικά με την ομάδα που θα ήθελε να δει πρωταθλήτρια στη φετινή Super League.

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης, κατέστησε σαφές, μέσω των δηλώσεών του σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι θα ήθελε να δει τον ΠΑΟΚ να σηκώνει το τρόπαιο του πρωταθλητή.

Ο πρώην ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ και της Εθνικής ομάδας, αναφέρθηκε επίσης στο δικό του μέλλον αλλά και τη ”γαλανόλευκη”. Αναλυτικά οι δηλώσεις του Σαλπιγγίδη:

Για το φετινό πρωτάθλημα: ”Θα θέλαμε να δούμε ένα πρωτάθλημα με αλλαγές στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Δεν μπορώ να το μαντέψω αλλά θα έλεγα ότι είναι εξαιρετικά δύσκολο να συμβεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο. Θα έδινα ένα αβαντάζ ότι πρωταθλητής φέτος θα είναι ο ΠΑΟΚ ή η ΑΕΚ και θα ήθελα προσωπικά να το πάρει ο ΠΑΟΚ…”

Για το μέλλον του στο άθλημα: ”Δεν έχω κάτι συγκεκριμένο στο μυαλό μου. Θα ήθελα να κάνω κάτι επαγγελματικά, θα ήταν ιδανικό. Δεν μπορώ να γίνω μάντης, μακάρι να προκύψει κάτι. Θεωρώ ότι δεν μου ταιριάζει να γίνω προπονητής, σε επίπεδο Σούπερ Λιγκ. Τις ακαδημίες θα τις έβλεπα σίγουρα θετικά και γενικά θα μου άρεσε να είμαι γύρω από το ποδόσφαιρο επαγγελματικά. Για τεχνικός διευθυντής είναι ηλεκτρική η καρέκλα, όπως και του προπονητή, οπότε αποφεύγω τις ψηλές θέσεις.”

Για την Εθνική και τον Σκίμπε: ”Βλέποντας τι έγινε προηγουμένως, μόνο θετικό πρόσημο μπορεί να βάλεις, αλλά ας περιμένουμε και την Κυριακή το βράδυ το παιχνίδι. Εγώ τρέφω μια ελπίδα και έτσι πρέπει να σκεφτόμαστε όλοι. Δεν πρέπει να τα ισοπεδώνουμε όλα με τις αποτυχίες. Και στο παρελθόν η εθνική πέρασε δύσκολα και στάθηκε όρθια. Ας συζητήσουμε από την Κυριακή και μετά…”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments