Αθλητισμός

Μπλέξιμο με Όγκαστ και Εθνική

Μπλέξιμο με Όγκαστ και Εθνική
Αρκετά περίπλοκη η κατάσταση αναφορικά με τον Ζακ Όγκαστ και τη FIBA για την Εθνική Ομάδα. Τι αναφέρει σημερινό δημοσίευμα.

Η εντός έδρας αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τη Ρεάλ Μαδρίτης συμπίπτει με την αντίστοιχη της Εθνικής Ομάδας στην Αγγλία, για τα προκριματικά του Μουντομπάσκετ.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός έχει καλέσει τους Καλάθη, Αντετοκούνμπο, Μήτογλου και Όγκαστ, με τον τελευταίο να αντιμετωπίζει το φάσμα της τιμωρίας από τη FIBA. 

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα του «Έθνους», ο Όγκαστ έχει μεν ολοκληρώσει τις διαδικασίες απόκτησης ελληνικού διαβατηρίου, ωστόσο δεν έστειλε στην FIBA ένα απαραίτητο έγγραφο για την δήλωση της επιλογής της συμμετοχής του στην «γαλανόλευκη».

Το γεγονός αυτό μπορεί να βάλει τον νεαρό σέντερ του Παναθηναϊκού σε περιπέτειες, σύμφωνα πάντα με το εν λόγω δημοσίευμα, καθώς εάν οι παίκτες του «τριφυλλιού» δηλώσουν ότι δεν θα μεταβούν στην αποστολή για το ματς της Εθνικής με την Αγγλία, ο Όγκαστ θα τιμωρηθεί (για ματς στο οποίο δεν θα συμμετείχε έτσι κι αλλιώς), διότι δεν απέστειλε εμπρόθεσμα το έγγραφο που απαιτείται.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments