Αθλητισμός

ΠΑΟΚ: Πανηγύρισε με την ψυχή του ο Ζαμπράνο (pic)

ΠΑΟΚ: Πανηγύρισε με την ψυχή του ο Ζαμπράνο (pic)
O Περουβιανός ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ χάρηκε ιδιαιτέρως με την πρόκριση της εθνικής ομάδας της χώρας του στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κάρλος Ζαμπράνο, παρακολούθησε από την τηλεόραση τη μεγάλη ”μάχη” της εθνικής ομάδας της χώρας του με τη Νέα Ζηλανδία για την πρόκριση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Το Περού πήρε τη μεγάλη πρόκριση επικρατώντας με 2-0 της Νέας Ζηλανδίας, με τον Ζαμπράνο να πανηγυρίζει έντονα την επιτυχία του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του.

Η ανάρτηση που έκανε στο instagram ανέφερε: ”Μετά από 36 χρόνια. Μπορούμε να απολαύσουμε τη χώρα μας σε ένα Παγκόσμιο Κύπελλο. Ευχαριστώ για όλα. Ευλογημένοι οι ποδοσφαιριστές μας, ο καθένας ξεχωριστά, για την χαρά που έδωσαν σε όλους τους Περουβιανούς. Και θυμηθείτε πως η Εθνική στηρίζεται από καλούς και καλούς. Το να περπατήσεις μαζί τους στο δρόμο της επιτυχίας είναι εύκολο, όταν τα πράγματα γίνονται σκληρά όμως, εκεί μπορείς να δεις τους αληθινούς οπαδούς της ομάδας. Απόλαυσε το Περού…”

Después de 36 años ! Ahora sí como todo peruano ! Podremos disfrutar de ver a nuestro país en un mundial ! Gracias por todo diosito! Por bendecir a cada uno de nuestros jugadores y por darle una alegría a todo el pueblo peruano ! Y recuerden que a la selección se le apoya en las buenas y en las malas ! En las buenas es fácil subirse al micro ! Pero cuando las cosas se ponen dura ahí se ve a los verdaderos hinchas de la selección peruana disfrútalo peru !!!! RUSIA ⚽️⚽️ ⚽️⚽️2018

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Carlos Zambrano (@carloszambrano5) στις Νοέ 15, 2017, 8:14μμ PST

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments