»Τσεκάρει» Γιάννου ο Ουζουνίδης | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Δεκεμβρίου 2017, 19:06

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε αρκετά δεινή οικονομική θέση, ωστόσο αντιμετωπίζει και αρκετά αγωνιστικά θέματα, με κύριο την έλλειψη παραγωγικότητας στην επίθεση. Παράλληλα, το τελευταίο διάστημα, οι «πράσινοι» έχουν ξεμείνει από λύσεις στη θέση φορ, καθώς ο Μολίνς έχει «σκάσει» από τα συνεχή παιχνίδια, ο Λουτσιάνο θα επιστρέψει στο πρώτο τρίμηνο του 2018 και ο Τσάβες είναι «τελειωμένος» από τον σύλλογο.

Το γεγονός αυτό ωθεί τους «πράσινους» να προσανατολίσουν τις προσπάθειές τους για την απόκτηση ενός επιθετικού στην επικείμενη μεταγραφική περίοδο, με τον Μαρίνο Ουζουνίδη να έχει στο μυαλό του ορισμένες περιπτώσεις, με πρώτη εκείνη του Απόστολου Γιάννου.

Ο 27χρονος επιθετικός της Γκουανζού αποτελεί τον πρώτο «στόχο» του Ουζουνίδη, με τον Παναθηναϊκό να ποντάρει στο γεγονός ότι ο ίδιος είναι ανενεργός στο τρέχον διάστημα (το πρωτάθλημα της Κίνας αρχίζει τον Μάρτιο) και θέλει να λάβει αγωνιστικό χρόνο εν όψει του Μουντιάλ της Ρωσίας, όπου θα συμμετάσχει με την Εθνική Αυστραλίας.

Εάν προκριθεί το θέμα Γιάννου, ο Παναθηναϊκός θα κάνει προσπάθεια να εξασφαλίσει τον ερχομό του δίχως να ξοδέψει χρήματα, ζητώντας από τη Γκουανζού να καλύψει το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι είναι στη λίστα του Εβρίτη τεχνικού από το καλοκαίρι, όταν και είχαν γίνει προσπάθειες απόκτησής του, που εν τέλει δεν προχώρησαν.

TAGS: