Ελλάδα

Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Πέμπτη

Απεργία: Πώς θα κινηθούν τα μέσα μαζικής μεταφοράς την Πέμπτη
Δυσκολίες στις μετακινήσεις την Πέμπτη. Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς συμμετέχουν στην απεργία που έχουν κηρύξει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Μετ’ εμποδίων οι μετακινήσεις των πολιτών την Πέμπτη, καθώς τα μέσα μαζικής μεταφοράς προχωρούν σε στάση εργασίας προκειμένου οι εργαζόμενοι να λάβουν μέρος στην απεργία που έχουν κηρύξει η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ.

Ειδικότερα, οι συρμοί του μετρό, του ηλεκτρικού και του τραμ θα κυκλοφορήσουν από τις 9:00 πρωί έως τις 21:00 το βράδυ, ενώ τις ίδιες ώρες θα έχουν δρομολόγια τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ. 

Οι εργαζόμενοι μεταξύ άλλων διεκδικούν: «Άμεση αναμόρφωση του Προϋπολογισμού, έτους 2018, για να ανατραπούν εδώ και τώρα οι δραματικές περικοπές των κοινωνικών δικαιωμάτων και η σχεδιαζόμενη φοροκαταιγίδα.

Ελεύθερη συνδικαλιστική δράση χωρίς κρατικό και εργοδοτικό παρεμβατισμό στην άσκηση των συλλογικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, με κυρίαρχα το δικαίωμα των ελεύθερων συλλογικών διαπραγματεύσεων και το δικαίωμα απεργίας και διατήρηση του δημόσιου χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments