Αθλητισμός

Κώστας Μήτρογλου: Η L’ Equipe τον… κράζει (pic)

Κώστας Μήτρογλου: Η L’ Equipe τον… κράζει (pic)
Με αφορμή την αναμέτρηση της Μαρσέιγ με τη Ρεν για το Λιγκ Καπ Γαλλίας, ο Κώστας Μήτρογλου μπήκε στο στόχαστρο της εφημερίδας «L' Equipe».

Οι κακές εμφανίσεις του Κώστα Μήτρογλου με την Μαρσέιγ έχουν γίνει αντικείμενο κριτικής, με την γαλλική εφημερίδα L’ Equipe, μάλιστα, να τον έχει στο πρωτοσέλιδο της.

Το μεγάλο κόστος της μεταγραφής του Έλληνα επιθετικού σε συνδυασμό με τις προσδοκίες που δημιούργησε στους οπαδούς των Μασσαλών, αλλά και ο ήρεμος χαρακτήρας του έχουν δώσει την δυνατότητα στα γαλλικά Μέσα να τον κριτικάρουν χωρίς ιδιαίτερη δυσκολία.

Ο Ρούντ Γκαρσία, σύμφωνα με την L’Equipe, δεν έχει πεισθεί για τις δυνατότητες του Μήτρογλου, ο οποίος μετράει 2 γκολ σε 8 συμμετοχές, όμως η διοίκηση της ομάδας τον στηρίζει, τονίζοντας πως είναι πολύ νωρίς για να κριθεί.

Στη γαλλική εφημερίδα μίλησε και ο μάνατζερ του 30χρονου επιθετικού, Πάνος Γαλαριώτης, ο οποίος επισήμανε πως ο Μήτρογλου δεν ασχολείται με την κριτική που του ασκείται και επικεντρώνεται μόνο στο πως θα βοηθήσει την Μαρσέιγ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments