Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για Μιραλάς

Ολυμπιακός: Πρόταση ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ για Μιραλάς
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Ολυμπιακός προσφέρει 5 εκατομμύρια ευρώ στην Έβερτον και 2 εκατομμύρια ετησίως στον Κέβιν Μιραλάς για συμβόλαιο τεσσάρων ετών.

Η μεγάλη βόμβα που θα προσπαθήσει να ρίξει ο Ολυμπιακός στο μεταγραφικό παζάρι του Ιανουαρίου δεν είναι άλλη από τον Κέβιν Μιραλάς. Οι "ερυθρόλευκοι" είναι… ψημένοι εδώ και αρκετό καιρό για τη μεγάλη επιστροφή του Βέλγου, ο οποίος πριν λίγες μέρες δήλωσε σε κυπριακά Μέσα ότι επιθυμεί και ο ίδιος να επιστρέψει στο μεγάλο λιμάνι.

Η Έβερτον τον παραχωρεί με μεταγραφή και το συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή είναι ούτως ή άλλως πολύ υψηλό για τα ελληνικά δεδομένα. Απαιτείται υπέρβαση λοιπόν. Υπέρβαση που σύμφωνα με την εφημερίδα «Κόκκινος πρωταθλητής» είναι σε εξέλιξη.

Σύμφωνα με το σημερινό της πρωτοσέλιδο της εφημερίδας οι Ερυθρόλευκοι έχουν βάλει στο τραπέζι 13 εκατ ευρώ προκειμένου να μπορέσουν να πραγματοποιήσουν το deal για τον Βέλγο. Δίνουν 5 εκατομμύρια ευρώ στην Έβερτον και δύο εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο στον ποδοσφαιριστή για συμβόλαιο τετραετούς διάρκειας.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας, ο μεγάλος αντίπαλος του Ολυμπιακού σε αυτή την υπόθεση είναι η Γουέστ Χαμ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments