Πολιτική

Γιάννης Βρούτσης: Η ΝΔ θα δημιουργήσει τη νέα Ελλάδα, που θα φέρει νέες δουλειές

Γιάννης Βρούτσης: Η ΝΔ θα δημιουργήσει τη νέα Ελλάδα, που θα φέρει νέες δουλειές
"Η ΝΔ είναι το μόνο κόμμα που διατηρεί το προνόμιο διεκδίκησης της εξουσίας. Η ΝΔ έχει βαθιές ρίζες που έχουν αναφορά σε αξίες και αρχές" τονίζει ο τομεάρχης Κοινωνικής Ασφάλισης, Γιάννης Βρούτσης.

Ο Γιάννης Βρούτσης, λαμβάνοντας το λόγο στο Συνέδριο Αρχών και Θέσεων της ΝΔ υπογράμμισε πως "η ΝΔ είναι ένα πατριωτικό κόμμα, που θέτει το συμφέρον της πατρίδας πάνω από το κόμμα. Η ΝΔ ενώνει τους Έλληνες. Η ΝΔ θέλει τη δημιουργία και την αξιοκρατία. Είναι το κόμμα του ευρωπαϊκού προσανατολισμού. Υπάρχει, όμως, και κάτι στο οποίο αποτύχαμε. Κάτι στο ιδεολογικό οπλοστάσιό μας. Είναι η λέξη "άνθρωπος". Το είχε πει ο Εθνάρχης, Κωνσταντίνος Καραμανλής. Πώς η ΝΔ στόχο έχει να υπηρετήσει τον άνθρωπο. Στην πορεία χάσαμε. Κέρδισε η αριστερά στο κοινωνικό κράτος. Αλλά και στο κοινωνικό κράτος εμείς είχαμε το δίκιο και ήμασταν οι πρωτοπόροι. Δε φταίει η κοινωνική ασφάλιση που χρεοκόπησε, αλλά οι λάθος πολιτικές. Σταθερή μας αρχή είναι η κοινωνική ασφάλιση για τους αδύναμους. Εμείς τη δημιουργήσαμε. Δε φταίει το κοινωνικό κράτος, το οποίο απέτυχε στην Ελλάδα, γιατί οι πόροι που έδινε δεν έπιαναν τόπο. Η κυβέρνηση Σαμαρά έκανε τους δύο σύγχρονους πυλώνες. Το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα. Και το "Α 21", το οποίο στηρίζει την οικογένεια. Δεν έφταιγε ο συνδικαλιστικός νόμος. Έφταιγε ο λάθος συνδικαλιστικός νόμος. Δεν έφταιγε και δε φταίει η απεργία. Η απεργία είναι ιερό δικαίωμα. Πρόβλημα ήταν ο λάθος τρόπος που γινόταν η απεργία. Για αυτό η ΝΔ στηρίζει το…50% συν ένα", σημείωσε ο κ. Βρούτσης.

Παράλληλα, τόνισε πως η "γαλάζια" παράταξη μπορεί να χτίσει τη νέα Ελλάδα. Που θα φέρει νέες δουλειές. "Οι νέοι ελπίζουν στη ΝΔ. Για δουλειές", ήταν η χαρακτηριστική αποστροφή του τομεάρχη Κοινωνικής Ασφάλισης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments