Πολιτική

KKE: Ως “πλασιέ” των επενδυτικών σχεδίων πήγε ο Τσίπρας στην Δυτική Αττική

KKE: Ως “πλασιέ” των επενδυτικών σχεδίων πήγε ο Τσίπρας στην Δυτική Αττική
"Ο κ.. Τσίπρας πήγε στην Δυτική Αττική ως "πλασιέ" των επενδυτικών σχεδίων για την περιοχή, με στόχο τη μετατροπή της σε διαμετακομιστικό κέντρο" τονίζει, μεταξύ άλλων, σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

"Ο κ. Τσίπρας, σε μια προστατευμένη απ΄ την αστυνομία κυβερνητική φιέστα και με στημένο ακροατήριο, προσπάθησε να "πουλήσει" στο λαό της Δυτικής Αττικής γενικόλογες υποσχέσεις για αντιπλημμυρική προστασία κι ανακούφιση" επισημαίνει μεταξύ άλλων το ΚΚΕ.

"Ενώ στην πραγματικότητα ο κ. Τσίπρας υπερασπίστηκε τον ίδιο άναρχο, καπιταλιστικό δρόμο ανάπτυξης που υπηρέτησαν και οι προηγούμενες κυβερνήσεις και που οδήγησε στην καταστροφή και το θάνατο’ συνεχίζει η ανακοίνωση.

Το ΚΚΕ σχολιάζοντας την ομιλία του πρωθυπουργού στο Περιφερειακό Συνέδριο Δυτικής Αττικής επεσήμανε ακόμα ότι «Αφού πρώτα οι κυβερνώντες προσπάθησαν να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους επικαλούμενοι την "κλιματική αλλαγή" και τα "έργα των ανθρώπων", όπως έλεγε ο αμίμητος τίτλος της "Αυγής", τώρα δήθεν ανακάλυψαν τον ταξικό χαρακτήρα των καταστροφών, με στόχο να κοροϊδέψουν πάλι για τις προθέσεις τους. 

Στην ουσία ο κ. Τσίπρας πήγε στην Δυτ. Αττική ως "πλασιέ" των επενδυτικών σχεδίων για την περιοχή, με στόχο τη μετατροπή της σε διαμετακομιστικό κέντρο" καταλήγει η ανακοίνωση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments