Αθλητισμός

Σκάει βόμβα με Κιθ Λάνγκφορντ! (pic)

Σκάει βόμβα με Κιθ Λάνγκφορντ! (pic)
Ο Κιθ Λάνγκφορντ αποχωρεί από το πρωτάθλημα της Κίνας και...

Ο Αμερικανός γκαρντ άφησε τις προτάσεις που είχε το περασμένο καλοκαίρι από μεγάλα club της Euroleague και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στην Κίνα, με τους Shenzhen Leopards. Είναι χαρακτηριστικό πως ο 34χρονος γκαρντ είχε στα χέρια του μία εξαιρετική πρόταση και από τον Παναθηναϊκό Superfoods, ωστόσο προτίμησε να αποδεχτεί την -διπλάσια σε χρήματα- προσφορά των Κινέζων και να… μεταφέρει τα ταλέντα του στην Άπω Ανατολή.

Λίγους μήνες μετά, ο πολύπειρος άσος θα αποτελέσει παρελθόν από τον κινέζικο σύλλογο, καθώς, σύμφωνα με τον έγκυρο δημοσιογράφο Ντέιβιντ Πικ, συμφώνησε να λύσει την συνεργασία του με τους Leopards. 

Έτσι, ο Λάνγκφορντ, που στην Κίνα μέτρησε 16,4 πόντους ανά παιχνίδι, θα κυκλοφορεί… ελεύθερος σε λίγες ώρες και σίγουρα θα μπει στο μεταγραφικό κάδρο πολλών ευρωπαϊκών κλαμπ, καθώς είναι δεδομένη η εμπειρία του και η μεγάλη ικανότητά του στο σκοράρισμα.

Άλλωστε, δεν πρέπει να ξεχνάμε πως ο 34χρονος άσος μέτρησε 21,8 πόντους, 3,7 ασίστ και 3,4 ριμπάουντ μ.ο την περσινή σεζόν στην Euroleague, με την φανέλα της Ούνικς Καζάν.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments