Αθλητισμός

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0: Με άνεση και… Λόπες!

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0: Με άνεση και… Λόπες!
ΑΕΚ - Παναιτωλικός 1-0: Δεύτερη νίκη για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, η οποία επικράτησε του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ με σκόρερ τον Έλντερ Λόπες και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

ΑΕΚ – Παναιτωλικός 1-0: Δεύτερη νίκη για την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, η οποία επικράτησε του Παναιτωλικού στο ΟΑΚΑ με σκόρερ τον Έλντερ Λόπες και πέρασε πανηγυρικά στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Η… δουλειά είχε γίνει από το Αγρίνιο, όταν η ΑΕΚ είχε ”κλειδώσει” την πρόκριση μετά τη νίκη της με 4-0, μετατρέποντας τη ρεβάνς της Αθήνας σε τυπική διαδικασία. Η ουσία για τον Ισπανό τεχνικό είναι ότι είδε σε καλή φόρμα το νέο της μεταγραφικό απόκτημα, Ερίκ Μοράν, αλλά και τη δεύτερη συνεχόμενη καλή εμφάνιση του Μασούντ.

Τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα της ”Ένωσης” συνεργάστηκαν μάλιστα στο γκολ της ΑΕΚ. Στο 65ο λεπτό, ο Μοράν έκανε τη διαγώνια μπαλιά, ο Μασούντ υποδέχθηκε τη μπάλα, σέντραρε απευθείας και σέρβιρε έτοιμο γκολ του Λόπες, ο οποίος πετάχτηκε στο δεύτερο δοκάρι και σημείωσε το μοναδικό γκολ της βραδιάς (1-0, 65′).

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments