Διονύσης Τσακνής για ΕΡΤ: Είδα παθογένειες που κάποια στιγμή πρέπει να αλλάξουν | Pagenews.gr
Pagenews Team 12 Ιανουαρίου 2018, 13:07 12 Ιανουαρίου 2018, 13:07

«Είδα κάποιες παθογένειες, οι οποίες πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουν», σχολίασε ο Διονύσης Τσακνής μιλώντας στον «Real fm» για τη θητεία του στην ΕΡΤ.

«Επιστρέφω με λαχτάρα στη μουσική. Πιστεύω ότι απέκτησα μία σοφία εκεί, διότι άλλο να τα λέμε και να τα κρίνουμε απ’ έξω ορισμένα πράγματα και άλλο να τα βλέπουμε από κοντά. Είδα ορισμένα, τα οποία τα προσέγγιζα στο παρελθόν θεωρητικά μόνο, είδα κάποιες παθογένειες, οι οποίες πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουν», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας ότι «από μέσα έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, αλλά τις περισσότερες φορές έχεις να αντιμετωπίσεις το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας.

Όση κι αν είναι η θέληση των κυβερνώντων, όλων των κυβερνήσεων δηλαδή, να αλλάξουν κάποια πράγματα, φαίνεται ότι το βαθύ κράτος, το γραφειοκρατικό κράτος σου βάζει φρένο διαρκώς».

«Στην ΕΡΤ υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι, αν αξιοποιηθούν σωστά μπορεί να φτιάξει την τηλεόραση που μας αξίζει και αξίζει στους εργαζόμενους», υπογράμμισε ο Διονύσης Τσακνής.

«Η γνώμη μου είναι ότι οι αγκυλώσεις που υπάρχουν και ορισμένες πολιτικές συμμαχίες που γίνονται για λόγους που με υπερβαίνουν προσωπικά φρενάρουν αυτό το πράγμα. Αν η όποια η κυβέρνηση, η τωρινή κυβέρνηση δείξει περισσότερο θάρρος και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που υπάρχουν σε όλους τους τομείς, αν πάψουν να ισχύουν αυτά τα φρένα, οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να κάνουν θαύματα», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Ετικέτες: