Ελλάδα

Εξέλιξη στην υπόθεση Λαγούδη: Άνοιξαν το Viber της 44χρονης και άλλαξαν φωτογραφία προφίλ

Εξέλιξη στην υπόθεση Λαγούδη: Άνοιξαν το Viber της 44χρονης και άλλαξαν φωτογραφία προφίλ
Την περίεργη αυτή εξέλιξη στην υπόθεση θανάτου της Ειρήνης Λαγούδη αποκάλυψε ο δικηγόρος της οικογένειας.

Ένα μήνα μετά τον θάνατο της 44χρονης Ειρήνης Λαγούδη, η οποία βρέθηκε νεκρή μέσα στο αυτοκίνητό της στη λίμνη Τριχωνίδα, οι Αρχές ακόμη προσπαθούν να λύσουν το μυστήριο αν πρόκειται για δολοφονία ή αυτοχειρία.

Ένας από τους γρίφους που βάζουν ενισχύουν το θρίλερ είναι το εξαφανισμένο κινητό της άτυχης γυναίκας, καθώς δεν έχει βρεθεί από την ημέρα που εντοπίστηκε το πτώμα της. 

Ωστόσο, μία νέα αποκάλυψη διά στόματος του δικηγόρου της οικογένειας της Ειρήνης Λαγούδη, Βασίλη Ταουξή, έρχεται να ανατρέψει τα δεδομένα. Μιλώντας στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα», ο κ.Ταουξής ανέφερε ότι το κινητό της Ειρήνης άνοιξε και μάλιστα κάποιοι άλλαξαν και τη φωτογραφία προφίλ στο Viber.

«Χθες το βράδυ με επισκέφτηκε στο γραφείο μου τρομαγμένος ο αδελφός της και μου είπε πως κάποιοι έχουν ανοίξει το Viber της Ειρήνης. Του είπα ότι πρέπει να ενημερώσουμε την Αστυνομία. Μου απάντησαν ότι κάνουν προσπάθειες σύνδεσης και ενημέρωσης. Σήμερα με ξαναπήρε τηλέφωνο (ο αδελφός της Ειρήνης) και μου είπε ότι το Viber εξακολουθεί να είναι εν λειτουργία και τις πρωινές ώρες άλλαξαν τη φωτογραφία στο προφίλ της. Αρχίζει και εδραιώνεται μέρα με τη μέρα η πεποίθηση πως κάποιος έχει το κινητό και το χρησιμοποιεί κατά το δοκούν. Θεωρώ πως η έρευνα θα στραφεί προς πάσα κατεύθυνση» κατέληξε ο κύριος Ταουξής.

Η οικογένεια της Ειρήνης πιστεύει ακράδαντα από την αρχή ότι η 44χρονη μητέρα έχει πέσει θύμα δολοφονίας, ενώ έχει καταθέσει μηνύσεις για ανθρωποκτονία από δόλο κατά αγνώστων. 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments