Σταύρος Θεοδωράκης: Απαιτείται καθαρό ρυθμιστικό πλαίσιο στο φάρμακο Novartis | Pagenews.gr
Pagenews Team 7 Φεβρουαρίου 2018, 13:17

Ο Σταύρος Θεοδωράκης κατά τον χαιρετισμό του σε εκδήλωση της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας, που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης, έκανε ευθεία αναφορά στην υπόθεση Novartis.

Πρόσθεσε δε, ότι «ο χώρος χρειάζεται καθαρές συμφωνίες, καθαρό ρυθμιστικό πλαίσιο, καθαρές σχέσεις και τελικά καθαρές δουλειές. Όσο αυτά τα όρια καταπατώνται, τόσο αυτοί που κερδίζουν είναι οι επιτήδειοι και οι κολλητοί της κάθε εξουσίας».

Στη συνέχεια, ο επικεφαλής του Ποταμιού επεσήμανε ότι «είμαστε αποφασισμένοι», αλλά ταυτόχρονα χρειάζεται τόσο συλλογική, όσο και ατομική προσπάθεια, για την ενίσχυση των ελληνικών προϊόντων και των ελληνικών φαρμάκων και υπογράμμισε τη σημασία της διόρθωσης των στρεβλώσεων και των αδυναμιών στην πολιτική υγείας, ώστε το ελληνικό φάρμακο να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ελληνική οικονομία.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης εξήρε την προσπάθεια που καταβάλλουν τα μέλη της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας για τη δημιουργία θέσεων εργασίας στη χώρα, καθώς έτσι, όπως είπε, συμβάλλουν στο συλλογικό καλό.

TAGS: