Αθλητισμός

Χάντμπολ: Η ΑΕΚ έκανε το 2-0 με τον Ολυμπιακό και «βλέπει» τίτλο

Χάντμπολ: Η ΑΕΚ έκανε το 2-0 με τον Ολυμπιακό και «βλέπει» τίτλο
H Ένωση επικράτησε σήμερα με 20-13 του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή στο ΟΑΚΑ κι έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Handball Premier.

Η ΑΕΚ διπλασίασε τις νίκες της επί του Ολυμπιακού στους τελικούς της Α1 Ανδρών στο Χάντμπολ και βρίσκεται κοντά στην κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος στην Ιστορία της.

Μετά την άλωση της έδρας στο «Μελίνα Μερκούρη», η Ένωση επικράτησε σήμερα με 20-13 του Ολυμπιακού/Ομίλου Ξυνή στο ΟΑΚΑ κι έκανε το 2-0 στη σειρά των τελικών της Handball Premier.

Οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν δίκαια στη νίκη, χάρις στη συμπαράσταση περίπου 1.000 οπαδών τους και στην εξαιρετική εμφάνιση του τερματοφύλακα Ραντούλοβιτς.

Οι γηπεδούχοι πήραν από την αρχή ένα προβάδισμα τριών γκολ (6-3), ενώ με τον γκολκίπερ τους να έχει «κατεβάσει ρολά» έφτασαν τη διαφορά στο ημίχρονο στο +7 (12-5).

Στη συνέχεια οι παίκτες του Νίκου Γραμματικού διαχειρίστηκαν άψογα τη διαφορά, η οποία έφτασε ακόμη και στο +10 (20-10), πριν οι φιλοξενούμενοι μειώσουν στο τέλος.

Η ΑΕΚ χρειάζεται άλλη μια νίκη, την οποία θα επιδιώξει να κατακτήσει στο κλειστό του Ρέντη την προσεχή Τετάρτη, προκειμένου να στεφθεί πρωταθλήτρια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γραμματικός: »Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό στον τελικό του Challenge Cup»

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments