Ειδήσεις

“Δίχτυα” Βαζέχα σε Παναθηναϊκό – Αυτόν θέλει να πάρει στη νέα του ομάδα

“Δίχτυα” Βαζέχα σε Παναθηναϊκό – Αυτόν θέλει να πάρει στη νέα του ομάδα
Ξεκίνησαν τα σενάρια για τον Βαζέχα.

Πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Κριστόφ Βαζέχα είναι η Σπάρτη κι αν δεν προκύψει κάποια συγκλονιστική ανατροπή θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Ο 53χρονος Πολωνός προπονητής δέχθηκε μία κρούση από τη διοίκηση του συλλόγου και μάλιστα ταξίδεψε μέχρι τη Λακωνία για απευθείας επαφές και συζητήσεις.

Στη συνάντηση που έγινε με τους Βουδούρη, Νικόλαρο και Σταματόπουλο δεν παρατηρήθηκε διάσταση απόψεων και μάλιστα μετά την ολοκλήρωσή της, ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού ξεναγήθηκε στις εγκαταστάσεις, και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έμεινε πολύ ευχαριστημένος από την εικόνα τους.

Οι πρώτες φήμες, μάλιστα, που αναπτύχθηκαν στην πόλη ήταν πως ο Βαζέχα θα έχει συνεργασία με τον Παναθηναϊκό, με τον οποίο διατηρεί άριστες σχέσεις, προκειμένου να ενισχύσει την ομάδα της Σπάρτης.

Και πως θα περιμένει να δει πόσοι από τους πιτσιρικάδες που… δοκιμάζει επί της ουσίας ο Δώνης θα διατηρηθούν στο έμψυχο δυναμικό ή θα δοθούν δανεικοί. Μάλιστα, ο Βαζέχα αναμένεται να κάνει κουβέντα για τον Ρεγκάκο, σε περίπτωση που αποφασιστεί να δοθεί δανεικός ο ποδοσφαιριστής και να μην παραμείνει από φέτος στους πράσινους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments