Ζώδια

Επανασύνδεση: Οι προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή

Επανασύνδεση: Οι προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή
Επανασυνδέσεις σχέσεων και προβλέψεις ζωδίων για την Κυριακή.

Οι προβλέψεις των ζωδίων.

Κριός

Δεν έχετε ακόμη καν σκεφτεί, αν τελικά θέλετε να μπείτε σε μια διαδικασία επανασύνδεσης, ή απλά θέλετε να μείνετε τελείως μόνοι.

Ταύρος

Υπάρχει μια μόνιμη φασαρία, μέσα στην σχέση σας που αφορά το παρελθόν και κάποια οικονομικά ζητήματα. Καλύτερα να τα λύσετε άμεσα.

Δίδυμοι

Εσείς θα πρέπει απλά να κάνετε λίγη υπομονή. Η μοναξιά σας λίαν συντόμως θα λήξει, μέσα από μια νέα γνωριμία, που μπορεί να σας κάνει να δείτε την ζωή με άλλο μάτι.

Καρκίνος

Από την μέρα που θα έρθει και πάλι ο πρώην σας επαφή μαζί σας, εσείς θα πρέπει πλέον και να βάλετε τους όρους σας, που θα αποτρέψουν τα παλιά λάθη.

Λέων

Η καρδιά σας, έχει ακόμη ερωτικά αισθήματα, για τον άνθρωπο που όμως πριν λίγο καιρό όμως σας απογοήτευσε. Αυτό είναι και μάλλον κάτι που πρέπει να το προσέξετε.

Παρθένος

Υπάρχουν πολλά άτομα γύρω σας, που θέλουν να σας φέρουν πιο κοντά στην καρδιά τους, αλλά εσείς δεν είστε σε μια τέτοια φάση.

Ζυγός

Έχετε για ακόμη μια φορά, απογοητεύσει τον ίδιο σας τον εαυτό. Αυτό είναι κάτι που έχει την αρχή του στον ερωτικό σας τομέα, και τις λάθος επιλογές.

Σκορπιός

Κάποιες ειδήσεις θα σας έρθουν μέσα στην νέα εβδομάδα, που θα ακουμπούν ιστορίες του παρελθόντος, που αφορούν τον πρώην σας.

Τοξότης

Εσείς και ο άνθρωπος σας, έχει πάρει από κοινού αποφάσεις θετικές για την σχέση σας, και μάλλον τώρα επιθυμείτε να το ανακοινώσετε και τους δικούς σας ανθρώπους.

Αιγόκερως

Αυτό που ισχύει για έναν εραστή, πιθανόν και να μην ισχύει για κάποιον άλλο. Είναι λάθος σας, όλους να τους χειρίζεστε με τον ίδιο τρόπο.

Υδροχόος

Δεν λειτουργείτε υπό πίεση. Αυτό έχει να κάνει με τον σύντροφο σας, που θέλει να πάρει από εσάς κάποιες απαντήσεις, που σίγουρα σας πιέζουν.

Ιχθείς

Οι σκέψεις που περνούν από το μυαλό σας, είναι να φύγετε από την σχέση αυτή, που τελικά έχει αποδείξει ότι δεν σας ταιριάζει. Αποφασίστε.

Πηγή: astro-live.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments