Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/04/2024 – 28/04/2024

Ερωτικές προβλέψεις εβδομάδας 22/04/2024 – 28/04/2024

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Οδεύουμε σιγά-σιγά προς το τέλος του Απριλίου και αυτή η εβδομάδα που έχουμε μπροστά μας είναι εδώ για να ολοκληρώσει έναν κύκλο και να ρίξει φως σε δεδομένα που αγνοούσαμε έως τώρα.

ΚΡΙΟΣ

Η Πανσέληνος στις 24/04 σηματοδοτεί για εσάς το τέλος μιας τοξικής κατάστασης ή μιας σχέσης που σας βαραίνει με κάποιο τρόπο ψυχολογικά. Η συναισθηματική σας κατάσταση θα είναι αρκετά φορτισμένη και θα νιώσετε ότι δεν μπορείτε να συμβιβαστείτε με χλιαρές και επιφανειακές καταστάσεις. Τα θέλετε όλα ή τίποτα στον έρωτα και μπορεί να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που δεν έχουν την πρόθεση να συνδεθούν σε βαθύτερο επίπεδο. Το φεγγάρι αυτό μπορεί να φέρει στην επιφάνεια απωθημένα και να πυροδοτήσει ακραία συναισθήματα που μπορεί να είχατε καταπιέσει μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Είναι πιθανό να κλονιστεί η εμπιστοσύνη μέσα στη σχέση σας ή να βιώσετε ζήλια, ανασφάλεια και κτητικότητα. Είναι σημαντικό να νιώσετε ασφάλεια και να αποφύγετε τα παιχνίδια εξουσίας που θα ωθήσουν τις καταστάσεις στα άκρα. Προσοχή σε κρυφές συναντήσεις ή παράνομες ερωτικές σχέσεις γιατί μπορεί να αποκαλυφθούν. Από τις 26/04 θα πάρετε μια μεγάλη ανάσα αφού ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο δικό σας ζώδιο. Είναι γεγονός ότι οι προηγούμενες τρεις εβδομάδες σας ταλαιπώρησαν αρκετά και έφεραν ασυνεννοησία, παρανοήσεις και εμπόδια στην επικοινωνία και στις επαφές σας. Τώρα οι ασάφειες θα λάβουν τέλος και θα δείτε πιο ξεκάθαρα τις σχέσεις σας. Μέσα στις επόμενες ημέρες θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία σας και θα βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα σχετικά με τα θέλω και τις επιθυμίες σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Η Πανσέληνος στις 24/04 πραγματοποιείται στον δικό σας άξονα και οι διαπροσωπικές σας σχέσεις μπαίνουν στο μικροσκόπιο. Μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με κάποιες σκληρές και επίπονες συνειδητοποιήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να νιώσετε ότι μια σχέση έχει φτάσει πλέον στο τέλος της, αφού δεν έχει κάτι παραπάνω να σας προσφέρει. Εάν μέχρι τώρα είχατε επαναπαυτεί και διστάζατε να ορθώσετε το ανάστημα σας, τώρα οι καταστάσεις θα σας πιέσουν αρκετά. Αν είστε δεσμευμένοι θα υπάρξουν αρκετές αναταραχές κι εντάσεις, και η σχέση σας μπορεί να περάσει μέσα από κρίση ή μια δοκιμασία. Ίσως να βγουν στην επιφάνεια καταπιεσμένα συναισθήματα ή να έρθετε αντιμέτωποι με καχυποψία και σκηνές ζηλοτυπίας. Να θυμάστε ότι θα είναι δύσκολο αυτές τις ημέρες να κρατήσετε τις ισορροπίες, επομένως προσπαθήστε να μην εντείνετε το κλίμα και να μην εμπλακείτε σε παιχνίδια εξουσίας, ακόμα κι αν νιώσετε ότι σας προκαλούν με τη συμπεριφορά τους. Είναι σημαντικό να είστε ξεκάθαροι ως προς τις προθέσεις σας εάν θέλετε να αποφύγετε τα μπερδέματα. Σε κάθε περίπτωση, εκμεταλλευτείτε αυτό το φεγγάρι για να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να απαλλαγείτε από σχέσεις και ανθρώπους που μπορεί να σας κρατάνε πίσω. Από τις 26/04 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και σιγά-σιγά θα νιώσετε ότι βγαίνετε από το ψυχολογικό αδιέξοδο των προηγούμενων εβδομάδων. Ο ανάδρομος Ερμής σας έδωσε την ευκαιρία να κάνετε μια απαραίτητη ενδοσκόπηση και να κατανοήσετε καλύτερα τον εσωτερικό σας κόσμο και τα συναισθήματα σας. Από εδώ και στο εξής θα νιώσετε πιο ανάλαφροι και είστε σε θέση να κλείσετε κύκλους, να ξεκαθαρίσετε τις ασαφείς καταστάσεις και να διορθώσετε ό,τι δεν πήγε όπως το θέλατε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η εβδομάδα αυτή μπορεί να φέρει αρκετή πίεση και υποχρεώσεις, αφού η Πανσέληνος στις 24/04 στρέφει το ενδιαφέρον σας στο επαγγελματικό κομμάτι και σε ζητήματα της καθημερινότητας σας. Ίσως λοιπόν αυτές τις ημέρες να νιώσετε την επιθυμία να αποσυμπιεστείτε έχοντας δίπλα σας ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και δεν σας προσθέτουν επιπλέον άγχη και βάρη στον ψυχισμό σας. Αντιθέτως, χρειάζεστε κατανόηση και υποστήριξη, αρκεί όμως να είστε και εσείς οι ίδιοι διατεθειμένοι να αφιερώσετε χρόνο και να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Το θετικό νέο της εβδομάδας είναι ότι ο δικός σας κυβερνήτης, ο Ερμής, θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού από τις 26/04 και αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε ξανά τη διάθεση να κοινωνικοποιηθείτε και θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους γύρω σας. Είναι πιθανό μέσα στις προηγούμενες τρεις εβδομάδες να αναθεωρήσατε σχετικά με ένα φιλικό πρόσωπο, με μια παρέα ατόμων ή με κάποιον/α που επικοινωνείτε μέσω διαδικτύου. Ίσως να είχατε κάποια προβλήματα επικοινωνίας και να υπήρχε μια αίσθηση στασιμότητας μέσα στις σχέσεις σας. Τώρα το τοπίο θα αρχίσει να ξεκαθαρίζει και θα κάνετε πιο ωφέλιμες κουβέντες και επαφές. Αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση, ο ορθόδρομος Ερμής θα σας δώσει την ευκαιρία να κάνετε ξανά όνειρα και σχέδια για το μέλλον χωρίς εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η εβδομάδα αυτή θα είναι ιδιαίτερα κομβική για την ερωτική σας ζωή, αφού στις 24/04 η Πανσέληνος στον Σκορπιό μιλάει για έντονα πάθη και εκτοξεύει στα ύψη τη σεξουαλική διάθεση. Θα απομακρυνθείτε από εφήμερες ερωτικές σχέσεις που δεν έχουν να σας προσφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό και θα νιώσετε έντονη την επιθυμία για βαθιά συναισθηματική σύνδεση και εγγύτητα. Αυτό το φεγγάρι συμβολίζει την κορύφωση και την ολοκλήρωση μιας κατάστασης, επομένως είναι πιθανό κάποιοι από εσάς να βγείτε οριστικά από μια σχέση που μπορεί να είναι τοξική για εσάς. Θα έρθετε αντιμέτωποι με σημαντικές αποκαλύψεις και συνειδητοποιήσεις και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο πρόσωπο που θα σας αγγίξει σε βάθος και θα πυροδοτήσει έντονα συναισθήματα. Οι ήδη υπάρχουσες σχέσεις μπορεί να περάσουν μέσα από κρίση ή να μπείτε σε παιχνίδια εξουσίας και ανταγωνισμού. Προσπαθήστε λοιπόν να ελέγξετε τα έντονα ξεσπάσματα και να τιθασεύσετε τον εγωισμό και τα ακραία συναισθήματα. Αν η σχέση σας στηρίζεται σε γερές βάσεις, τότε ίσως αυτή την εβδομάδα να παρθούν σημαντικές αποφάσεις για την κοινή σας πορεία, ενώ δεν αποκλείεται να σας απασχολήσει το ζήτημα ενός απογόνου.

ΛΕΩΝ

Αυτή την εβδομάδα κορυφώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ένα ζόρικο φεγγάρι για εσάς το οποίο μπορεί να επηρεάσει τον ψυχισμό σας και να φέρει εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στο σπίτι και στο οικογενειακό περιβάλλον. Μπορεί αυτές τις ημέρες να βγουν στην επιφάνεια αρνητικά συναισθήματα και απωθημένα με αποτέλεσμα να ξεσπάσετε στο σύντροφο και στα αγαπημένα σας πρόσωπα. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε, να συγκατοικήσετε ή να κάνετε μια αλλαγή που αφορά το σπίτι και τον τόπο κατοικίας. Επιπλέον, αυτή η Πανσέληνος έρχεται να ταρακουνήσει για τα καλά τον εσωτερικό σας κόσμο και δεν αποκλείεται να σας κατακλύσουν οι αναμνήσεις ή να έρθει στο προσκήνιο ένα παρελθοντικό ζήτημα προκειμένου να πάρετε οριστικές αποφάσεις ή να δώσετε έναν επίλογο. Άλλωστε, αυτό το φεγγάρι μιλάει για κλεισίματα καταστάσεων που μπορεί να είναι με κάποιο τρόπο επίπονα για εσάς, όμως είναι αναγκαία για να μπορέσετε να προχωρήσετε παρακάτω. Από τις 26/04 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στον Κριό και αυτό σημαίνει ότι σιγά-σιγά θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας και θα μπορέσετε να κάνετε ξανά σχέδια για το μέλλον ή να οργανώσετε ένα πολυπόθητο ταξίδι με το ταίρι σας χωρίς αναβολές και εμπόδια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ένα φεγγάρι το οποίο δεν θα είναι τόσο αρνητικό για εσάς, αλλά μπορεί να φέρει επαφές και γνωριμίες που αλλάζουν το σκεπτικό σας ή σημαντικές συζητήσεις οι οποίες θα είναι με κάποιο τρόπο διαφωτιστικές και θα σας δώσουν απαντήσεις σε ερωτήματα. Αυτή η Πανσέληνος μιλάει επίσης για αποκαλύψεις και εξομολογήσεις εκ βαθέων. Ίσως αυτές τις ημέρες να ειπωθούν σκληρά λόγια και να βγουν στην επιφάνεια όλα όσα καταπιέζατε τόσο καιρό. Είναι λοιπόν σημαντικό να κρατήσετε τις ισορροπίες και να φιλτράρετε τις σκέψεις σας πριν επιτεθείτε στους άλλους Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και να βγάλετε συμπεράσματα. Από τις 26/04 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και θα σας δώσει την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις με το ταίρι σας ή με το πρόσωπο που έχετε απέναντι σας. Εάν είχατε ερωτηματικά, σιγά-σιγά οι καταστάσεις θα ξεκαθαρίσουν, θα δείτε τις αληθινές προθέσεις των ανθρώπων γύρω σας και θα διαπιστώσετε με ποιους μπορείτε να συνδεθείτε βαθύτερα.

ΖΥΓΟΣ

Στις 24/04 η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού δεν αγγίζει άμεσα το δικό σας ζώδιο, αλλά θίγει ζητήματα συναισθηματικής και υλικής ασφάλειας. Αυτό το φεγγάρι μπορεί να φέρει προστριβές και εντάσεις σχετικά με ένα οικονομικό ζήτημα. Μπορεί επίσης να κλονιστεί μια κατάσταση που θεωρούσατε ότι είναι σταθερή ή δεδομένη, γεγονός που θα σας ταρακουνήσει και θα σας δημιουργήσει αμφιβολίες και ανασφάλεια. Θα αναζητήσετε τρόπους για να νιώσετε μεγαλύτερη σιγουριά, επομένως είναι σημαντικό να είστε ειλικρινείς ως προς τις επιθυμίες και τις προθέσεις σας και να αποφύγετε τις υπόγειες συμπεριφορές. Από τις 26/04 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι θα λάβουν τέλος οι παρεξηγήσεις και τα μπερδέματα. Είναι γεγονός ότι μέσα στο προηγούμενο διάστημα υπήρξαν εμπόδια στην επικοινωνία σας με τους άλλους και γεμίσατε ερωτήματα και δεύτερες σκέψεις. Ίσως να αναθεωρήσατε σχετικά με μια σχέση ή να ήρθε ξανά στο προσκήνιο ένα πρόσωπο που ανακίνησε συναισθήματα που είχατε θάψει. Τώρα λοιπόν η κατάσταση σιγά-σιγά θα ξεκαθαρίσει και θα είστε σε θέση να βγάλετε πιο ασφαλή συμπεράσματα και να πάρετε αποφάσεις για την πορεία μιας σχέσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Σκορπιοί, ανήκετε στους πρωταγωνιστές αυτών των ημερών, αφού στις 24/04 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στον δικό σας άξονα. Αυτό το φεγγάρι σηματοδοτεί το κλείσιμο καταστάσεων και σας καλεί να κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα τα οποία μπορεί να είναι δύσκολα, αλλά θα είναι αναγκαία για να προχωρήσετε παρακάτω στη ζωή σας. Οι ημέρες αυτές θα είναι αρκετά αποκαλυπτικές για εσάς και μπορεί να έρθετε αντιμέτωποι με σκληρές αλήθειες και συνειδητοποιήσεις που ίσως να οδηγήσουν ακόμα και σε οριστική ρήξη. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα στις επόμενες ημέρες θα έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας και είναι πιθανό να έρθουν στην επιφάνεια φοβίες, εμμονές και απωθημένα. Προσπαθήστε να μην αφήσετε τις ανασφάλειες να σας κατακλύσουν και αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές και τα παιχνίδια εξουσίας μέσα στις σχέσεις σας. Ακολουθήστε μια πιο διπλωματική οδό και υπενθυμίσετε στον εαυτό σας ότι αν θέλετε να έχετε μια υγιή σχέση, δεν θα πρέπει να προσπαθείτε να επιβληθείτε ή να εξουσιάζετε τους άλλους. Είναι σημαντικό να χτίσετε μια ουσιαστική σχέση με το ταίρι σας, μέσα στην οποία θα νιώσετε και οι δύο ασφάλεια και δεν θα φοβηθείτε να συνδεθείτε σε βάθος, ακόμα κι αν έχετε πληγωθεί στο παρελθόν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού ενεργοποιεί τον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να στραφείτε μέσα σας και να κάνετε έναν απολογισμό των όσων έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα. Αυτή η εβδομάδα λοιπόν προσφέρεται κυρίως για εσωτερική διεργασία και ενδοσκόπηση και λιγότερο για δράση. Είναι ένα φεγγάρι που μιλάει για ξεκαθαρίσματα τα οποία θα ξεκινήσουν εκ των έσω και δεν αποκλείεται να νιώσετε έντονη την επιθυμία να κλείσετε κύκλους και να βγείτε από καταστάσεις που σας βαραίνουν ψυχολογικά. Είναι επίσης πιθανό να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε αυτές τις ημέρες, ώστε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Κρατήστε κοντά σας εκείνους τους ανθρώπους που σας αποφορτίζουν από την ένταση και δεν σας επιβαρύνουν συναισθηματικά και ψυχικά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να επιλέξετε να δράσετε πιο παρασκηνιακά ή να εμπλακείτε σε κρυφές ερωτικές ιστορίες, όμως προσέξτε μην εκτεθείτε. Από τις 26/04 ο Ερμής θα επιστρέψει σε ορθή πορεία στον Κριό και θα δοθεί ένα τέλος στα ερωτικά μπερδέματα του προηγούμενου διαστήματος. Θα δείτε ποιες είναι οι αληθινές προθέσεις των άλλων και ταυτόχρονα θα συνειδητοποιήσετε και εσείς οι ίδιοι τι θέλετε. Εάν μια ερωτική σχέση είχε μείνει στον πάγο ή σας είχε δημιουργήσει ερωτηματικά, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ξεκαθαρίσει και θα ξέρετε πώς να πορευτείτε από εδώ και στο εξής.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η δυναμική Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ένα φεγγάρι που δεν θα είναι τόσο δύσκολο για εσάς, αλλά μπορεί να φέρει ξεκαθαρίσματα τόσο στις ερωτικές σας σχέσεις όσο και μέσα στον κοινωνικό σας κύκλο. Αυτές τις ημέρες θα συνειδητοποιήσετε ποιοι άνθρωποι αξίζουν να είναι δίπλα σας και ίσως να νιώσετε την επιθυμία να απομακρυνθείτε από εκείνους που δεν υποστηρίζουν τα όνειρα σας ή εμποδίζουν με κάποιο τρόπο την προσωπική σας εξέλιξη. Είναι βέβαια πιθανό να έρθετε σε σύγκρουση με ένα φιλικό πρόσωπο ή με ένα άτομο που επικοινωνείτε μέσα από το διαδίκτυο, επομένως είναι σημαντικό να είστε πιο διπλωματικοί και μην οδηγήσετε τις καταστάσεις στα άκρα. Επιπλέον, προσέξτε ποιους εμπιστεύεστε και πού εκμυστηρεύεστε τα μυστικά σας. Αν είστε μέσα σε μια σχέση, το φεγγάρι αυτό σας καλεί να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους και τα σχέδια για το μέλλον και θα διαπιστώσετε τι μπορεί να πραγματοποιηθεί και τι όχι. Από τις 26/04 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκαταστήσετε την αρμονία μέσα στο οικογενειακό περιβάλλον και θα τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν το σπίτι. Επιπλέον, θα βάλετε σε μια τάξη τα συναισθήματα σας και θα κλείσετε εκκρεμότητες που σχετίζονται με το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτή θα είναι μια πολύ κομβική εβδομάδα για εσάς, αγαπητοί Υδροχόοι, αφού η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού φέρνει ανακατατάξεις και ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας. Το φεγγάρι αυτό μιλάει για οριστικό κλείσιμο κύκλων και αλλαγές που μπορεί να σχετίζονται με την καριέρα και το κοινωνικό σας στάτους. Καλείστε αυτές τις ημέρες να βρείτε μια ισορροπία ανάμεσα στην επαγγελματική ζωή και στα προσωπικά σας και δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρετε κάποιες δύσκολες αποφάσεις για το μέλλον σας. Αυτή η Πανσέληνος φέρνει σημαντικές εξελίξεις στα εργασιακά και ίσως κάποιοι από εσάς να αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό ή τόπο κατοικίας, κάτι που θα έχει αντίκτυπο στην οικογενειακή σας ζωή. Σε κάθε περίπτωση, προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε τις προθέσεις και τα συναισθήματα σας στους άλλους και αποφύγετε τις ακραίες συμπεριφορές και τα παιχνίδια εξουσίας. Από τις 26/04 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι σιγά-σιγά θα αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τους γύρω σας. Οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις θα λάβουν τέλος και θα μπορέσετε να εκφράσετε καλύτερα τις σκέψεις σας. Θα γίνουν συζητήσεις και συναντήσεις που μπορεί να είχαν μείνει στον πάγο και θα έχετε πλέον όλα τα δεδομένα μπροστά σας ώστε να πάρετε πιο σωστές αποφάσεις.

ΙΧΘΥΕΣ

Αυτή την εβδομάδα κορυφώνεται η Πανσέληνος στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού, ένα φεγγάρι που θα είναι πιο φιλικό για το δικό σας ζώδιο. Είναι πιθανό αυτές τις ημέρες να συναντήσετε ένα πρόσωπο που θα σας αλλάξει την κοσμοθεωρία και θα σας βοηθήσει να δείτε τις καταστάσεις μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να ακολουθήσετε ένα καινούριο μονοπάτι στη ζωή σας και χρειάζεστε δίπλα σας συνοδοιπόρους που συμμερίζονται τον ενθουσιασμό και το όραμα σας. Ίσως να έχετε εξελίξεις σε σχέση με ένα πλάνο που αφορά το εξωτερικό ή με ανθρώπους που βρίσκονται μακριά. Σε κάθε περίπτωση, καλό θα είναι να είστε λίγο πιο συγκρατημένοι και να μην παρασυρθείτε από φαντασιώσεις που δεν έχουν καμία επαφή με την πραγματικότητα. Προχωρήστε βήμα-βήμα και εξετάστε προσεκτικά το πλάνο σας πριν βιαστείτε να πάρετε τολμηρά ρίσκα. Από τις 26/04 ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία στο ζώδιο του Κριού και αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε λύσεις σε οικονομικά ή πρακτικά προβλήματα που δημιούργησαν προβλήματα και εντάσεις με το ταίρι σας. Επιπλέον, θα νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια και σιγουριά μέσα στις σχέσεις σας και θα ανακτήσετε την αυτοπεποίθηση σας.

ΠΗΓΗ/asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments