Ζώδια

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2024

Ερωτικές προβλέψεις Μαΐου 2024

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Μετά από έναν απαιτητικό Απρίλιο με ανάδρομο Ερμή και εκλείψεις που έφεραν τα πάνω-κάτω στις διαπροσωπικές μας σχέσεις, ο Μάιος έρχεται να μας ανταμείψει αφού πρόκειται για έναν από τους πιο ευνοϊκούς μήνες του έτους. Ας χαλαρώσουμε λοιπόν και ας απολαύσουμε τα δώρα που μας φέρνει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας με έντονη κινητικότητα στο ζώδιο του Ταύρου και αυτό σημαίνει ότι καλείστε να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα και να εστιάσετε σε ανθρώπους που σας προσφέρουν ασφάλεια και σιγουριά. Θα νιώσετε πιο έντονη την επιθυμία για ηρεμία, άγγιγμα, απόλαυση και ηδονή μέσω των αισθήσεων και θα σας δοθεί η ευκαιρία να χαλαρώσετε και να αφεθείτε σε απολαύσεις. Από την άλλη πλευρά, αυτό μπορεί να είναι λίγο πιο δύσκολο για κάποιους από εσάς, μιας και ο Άρης έχει μόλις εισέλθει στο δικό σας ζώδιο από την τελευταία ημέρα του Απριλίου. Ο Άρης σας κάνει πιο παρορμητικούς και ευέξαπτους και μπορεί να νιώσετε ότι είναι δύσκολο να δείξετε υπομονή και αυτοσυγκράτηση. Θέλετε να δράσετε, να βγείτε από τη στασιμότητα του προηγούμενου διαστήματος και να πάρετε εσείς τον έλεγχο των καταστάσεων στα χέρια σας. Προσπαθήστε λοιπόν να βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στη διάθεση για δράση και στην επιθυμία για χαλάρωση και απολαύσεις. Αξιοποιήστε όλη αυτή την περίσσεια ενέργεια σας παραγωγικά και μην αναλωθείτε σε αναίτιους τσακωμούς. Το ιδανικό σενάριο θα είναι να εκτονωθείτε στο σεξουαλικό κομμάτι. Η Νέα Σελήνη στις 08/05 σας δίνει την ευκαιρία να παγιώσετε μια κατάσταση και να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας, αρκεί να έχετε ένα ρεαλιστικό πλάνο στο μυαλό σας. Στις 18/05 η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία στον Ταύρο ενισχύει την αυτοεκτίμηση σας, φέρνει χειροπιαστές ευκαιρίες και θα νιώσετε πολύ πιο σίγουροι για τα επόμενα βήματα σας. Αν είχατε οικονομικά ή πρακτικά προβλήματα που δημιουργούσαν αναταραχές στη σχέση σας, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να τα επιλύσετε, αρκεί να αποφύγετε τις σπατάλες και τις υπερβολές. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ο Ήλιος περνάει στους Δίδυμους και εγκαινιάζει μια περίοδο εξωστρέφειας και έντονης κοινωνικής ζωής. Στο ίδιο ζώδιο θα βρεθεί η Αφροδίτη από τις 23/05 και στη συνέχεια ο Δίας από τις 26/05. Θα είστε ιδιαίτερα πολυάσχολοι μέσα στο επόμενο διάστημα και θα νιώσετε την επιθυμία να βγείτε έξω, να επικοινωνήσετε και να κάνετε καινούριες γνωριμίες. Θα έχετε ευχάριστες επαφές και θα λάβετε μηνύματα που θα σας χαροποιήσουν. Τολμήστε να πειραματιστείτε και να βγείτε από τη ρουτίνα της καθημερινότητας. Η Πανσέληνος στις 23/05 θα είναι άκρως ευνοϊκή για εσάς, αφού θα φέρει την ολοκλήρωση ενός σχεδίου και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Ευνοούνται ιδιαίτερα τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα στο εξωτερικό.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Μάιος είναι ο μήνας που σας ανήκει δικαιωματικά, αφού αφενός είναι ο πλανήτης των γενεθλίων σας και αφετέρου όλες οι ευνοϊκές πλανητικές συγκυρίες θα πραγματοποιηθούν ζώδιο σας. Στις 08/05 θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε επανεκκίνηση στη ζωή σας αφού θα φιλοξενήσετε τη Νέα Σελήνη του μήνα στο δικό σας ζώδιο. Αυτό το φεγγάρι σας δίνει την ώθηση που χρειάζεστε να προχωρήσετε μπροστά, να θέσετε νέους στόχους και να πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Θα μπορέσετε ανανεώσετε μια ήδη υπάρχουσα σχέση ή να μπείτε σε μια νέα ερωτική κατάσταση που θα έχει πολύ καλές προοπτικές για να εξελιχθεί σε κάτι σταθερό. Από τις 15/05 ο Ερμής εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και αυτό σημαίνει ότι μέσα στο επόμενο διάστημα θα είστε πιο εξωστρεφείς και κοινωνικοί και θα βελτιώσετε την επικοινωνία σας. Στις 18/05 η ανατρεπτική σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόοπτες εξελίξεις και κεραυνοβόλους έρωτες ή καταστάσεις που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Θα νιώσετε έντονη την επιθυμία για απελευθέρωση και μπορεί να απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας καταπιέζουν. Την ίδια ημέρα, η θετική σύνοδος Ήλιου-Δία φέρνει τύχη, επέκταση και νέες ευκαιρίες. Τολμήστε να πάρετε ρίσκα ή να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να είστε βέβαιοι ότι θα έχετε την τύχη με το μέρος σας. Η εύνοια όμως δεν σταματάει εδώ, αφού στις 23/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Δία μιλάει για αφθονία, απολαύσεις, γενναιοδωρία, αισθησιασμό και ερωτικές κατακτήσεις. Σε όλο αυτό συμμετέχει και ο Ποσειδώνας από τους Ιχθύς, επομένως ετοιμαστείτε να ζήσετε άκρως ρομαντικές στιγμές ή να συνδεθείτε με το άτομο που έχετε απέναντι σας σε ψυχικό επίπεδο. Είναι η κατάλληλη ευκαιρία για να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο ή απλώς για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε όμορφες στιγμές. Στις 23/05 η Πανσέληνος στον Τοξότη μιλάει για συναισθηματική εγγύτητα και σας βοηθάει να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας. Τώρα θα διαπιστώσετε ποιες καταστάσεις είναι ουσιαστικές και μπορούν να σας προσφέρουν την υλική και συναισθηματική ασφάλεια που αναζητάτε. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εγκαταλείπει το ζώδιο σας και εισέρχεται στους Δίδυμους και στις 26/05 ακολουθεί και ο Δίας. Αυτό σημαίνει ότι από εδώ και στο εξής θα σας απασχολήσουν πιο υλικά και πρακτικά ζητήματα στις σχέσεις σας και θα έχετε την ευκαιρία να παγιώσετε και να σταθεροποιήσετε καταστάσεις που ξεκίνησαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Οι πρώτες τρεις εβδομάδες του Μαΐου σας βρίσκουν σε μια φάση εσωστρέφειας και ενδοσκόπησης, αφού υπάρχει μεγάλη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ταύρου και ενεργοποιεί τον πιο κρυφό οίκο του ωροσκοπίου σας. Αυτό σημαίνει ότι μπορεί να μην έχετε διάθεση για δράση και νέα ξεκινήματα, όμως βρίσκεστε σε μια εσωτερική αναζήτηση και θα μπορέσετε να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Η Νέα Σελήνη στις 08/05 θα σας ανακουφίσει και θα σας βοηθήσει να νιώσετε καλύτερα σε ψυχολογικό επίπεδο. Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για κάνετε ουσιαστικά ξεκαθαρίσματα και να αποδεσμευτείτε από καταστάσεις που σας κρατάνε δέσμιους του παρελθόντος. Στις 18/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει απρόοπτες εξελίξεις στα ερωτικά σας. Ίσως να μπει εντελώς αναπάντεχα ένα άτομο στη ζωή σας, σαν από μηχανής θεός και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε κρυφές επαφές που θα φέρουν τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Από τις 20/05 ο Ήλιος εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και ξεκινάει ο μήνας των γενεθλίων σας. Θα βγείτε λοιπόν από τον λήθαργο του προηγούμενου διαστήματος και θα ανακτήσετε τη ζωντάνια και την αυτοπεποίθηση σας. Έχει έρθει η στιγμή να εστιάσετε περισσότερο στον εαυτό σας και να δώσετε προτεραιότητα στις προσωπικές σας επιθυμίες. Στις 23/05 η Πανσέληνος του μήνα στον δικό σας άξονα βάζει στο επίκεντρο τις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Αυτό θα είναι ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό φεγγάρι που θα φέρνει την ολοκλήρωση μιας κατάστασης και σας χαρίζει αισιοδοξία. Είναι η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα στις σχέσεις σας ή να σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον με ένα πρόσωπο. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εισέρχεται στο δικό σας ζώδιο και σας χαρίζει γοητεία, ομορφιά και απολαύσεις. Θα χαλαρώσετε και θα περάσετε ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας, ενώ αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να μπείτε σε καινούρια σχέση ή να κάνετε μια γνωριμία που θα ομορφύνει τη ζωή σας. Ο Μάιος θα σας αποχαιρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, αφού από τις 26/05 θα φιλοξενήσετε τον Δία στο δικό σας ζώδιο έως τον Ιούνιο του 2025. Με τον πλανήτη της τύχης, των ευκαιριών και της επέκτασης στο πλευρό σας θα εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας, θα προχωρήσετε παρακάτω και θα πάρετε ρίσκα που θα έχουν θετική έκβαση και θα σας οδηγήσουν σε ένα νέο μονοπάτι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τους πλανήτες στο ζώδιο του Ταύρου τις πρώτες τρεις εβδομάδες του Μαΐου η κοινωνική σας ζωή θα είναι στο επίκεντρο και θα έχετε την ευκαιρία να βελτιώσετε τις φιλικές σας σχέσεις ή να μπείτε σε καινούριες ομάδες και παρέες. Στις 08/05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι ένα ιδιαίτερα ευνοϊκό φεγγάρι που σας καλεί να κάνετε μια επανεκκίνηση και να θέσετε καινούριους στόχους για το μέλλον, είτε είστε δεσμευμένοι είτε όχι. Στις 18/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει μια απρόσμενη εξέλιξη ή ακόμα και έναν κεραυνοβόλο έρωτα που θα προκύψει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον ή μέσα από το διαδίκτυο. Θα νιώσετε έλξη για άτομα που είναι κάπως αντισυμβατικά για τις προτιμήσεις σας και μπορεί να μπείτε σε μια καινούρια σχέση που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Την ίδια ημέρα, πραγματοποιείται η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία. Θα έχετε την υποστήριξη φιλικών ατόμων και θα έχετε την ευκαιρία να βάλετε καινούριους ανθρώπους στη ζωή σας που έχουν κοινά ενδιαφέροντα ή κοινές απόψεις με εσάς. Στις 23/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι μια όψη που σας φέρνει ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη των στόχων σας και μπορεί να κάνει πραγματικότητα τα όνειρα σας. Εκμεταλλευτείτε λοιπόν το πρώτο μισό του μήνα για να κοινωνικοποιηθείτε, να ανοίξτε τους ορίζοντες σας και να πειραματιστείτε. Τις τελευταίες ημέρες του μήνα το σκηνικό αλλάζει, αφού ο Ήλιος, η Αφροδίτη και λίγο αργότερα ο Δίας θα προχωρήσουν στους Δίδυμους και μπορεί να νιώσετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να βρείτε λίγο τις ισορροπίες σας. Είναι μια καλή ευκαιρία για κάνετε μια ενδοσκόπηση, να αποφορτιστείτε και να έρθετε σε επαφή με τα βαθύτερα συναισθήματα σας. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να έχετε μυστικούς έρωτες ή να έχετε κρυφές συναντήσεις και επαφές.

ΛΕΩΝ

Στο πρώτο μισό του Μαΐου είναι γεγονός ότι το ενδιαφέρον σας θα είναι εστιασμένο στην καριέρα, στην κοινωνική καταξίωση και στην επίτευξη των στόχων σας και μπορεί να αφήσετε σε δεύτερη μοίρα τις διαπροσωπικές σχέσεις και τα ερωτικά ζητήματα. Στις 08/05 η σταθεροποιητική Νέα Σελήνη του μήνα στον Ταύρο σας καλεί να σχεδιάσετε τα επόμενα βήματα σας και να παγιώσετε κάποιες καταστάσεις που μέχρι τώρα ήταν μετέωρες. Τώρα θα νιώσετε ότι το τοπίο είναι πιο ξεκάθαρο και θα αισθανθείτε πιο σίγουροι για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στις 18/05 η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία φέρνει θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας, γεγονός που θα έχει αντίκτυπο στην προσωπική σας ζωή. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση ή να προχωρήσετε σε μια συγκατοίκηση με το ταίρι σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι πάτε παρακάτω και θέλετε δίπλα σας ανθρώπους που σας υποστηρίζουν και σας κατανοούν. Στις 23/05 η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη θα είναι ιδιαίτερα ερωτικό φεγγάρι για εσάς που αναζωπυρώνει τη φλόγα μέσα στη σχέση σας και σας καλεί να βάλετε στην άκρη όσα μπορεί να έριξαν την ψυχολογία σας μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Μια ερωτική γνωριμία θα έχει θετική εξέλιξη, ενώ αν είστε αδέσμευτοι θα νιώσετε την επιθυμία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να αναδείξετε τον καλύτερο σας εαυτό. Την ίδια ημέρα η Αφροδίτη προχωράει στους Δίδυμους και στις 26/05 θα εισέλθει και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο, εγκαινιάζοντας μια πολύ εξωστρεφή περίοδο για εσάς. Θα έχετε την ευκαιρία να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο, να μπείτε σε καινούριες ομάδες και να κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες μέσα από παρέες ή μέσα από το διαδίκτυο. Είναι πολύ πιθανό μια φιλική σχέση να εξελιχθεί σε κάτι ερωτικό ή να κάνετε μια γνωριμία μέσω διαδικτύου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Εσείς, αγαπητοί Παρθένοι, ανήκετε στους πιο ευνοημένους του Μαΐου αφού οι περισσότερες πλανητικές εξελίξεις πραγματοποιούνται στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Ταύρου. Ο μήνας ξεκινάει με την ελπιδοφόρα Νέα Σελήνη στις 08/05, ένα φεγγάρι που σας χαρίζει όραμα, τόλμη, πίστη στο αύριο. Να θυμάστε ότι τα ρίσκα που θα πάρετε τώρα θα αποδώσουν καρπούς και θα σας οδηγήσουν στο σωστό μονοπάτι, αρκεί να έχετε μεθοδικές κινήσεις και να είστε προσηλωμένοι στον στόχο σας. Από τις 15/05 με τον κυβερνήτη σας Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου θα έχετε την ευκαιρία να ταξιδέψετε, να ανοίξετε τους ορίζοντες σας και να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους από το εξωτερικό ή με πρόσωπα που βρίσκονται μακριά. Στις 18/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού σας υπενθυμίζει ότι όλα τα ενδεχόμενα είναι πιθανά. Αυτή η όψη φέρνει ευχάριστες εξελίξεις από το πουθενά και δεν αποκλείεται να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα σας ανοίξει νέους ορίζοντες ή να έχετε μια όμορφη έκπληξη από το ταίρι σας. Την ίδια ημέρα κορυφώνεται η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία, μια όψη και θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τη χαρά και την αυτοπεποίθηση σας. Θα αφήσετε πίσω σας τις αμφιβολίες και τις ανασφάλειες και θα νιώσετε ότι έχει έρθει η ώρα να κάνετε ένα τολμηρό βήμα που διστάζατε τόσο καιρό. Στις 23/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα σας βοηθάει να πραγματοποιήσετε ένα όνειρο που μέχρι τώρα σας φάνταζε μακρινό. Αυτή η πλανητική συγκυρία μιλάει για πνευματική σύνδεση, συμφιλίωση και θετική εξέλιξη μια σχέσης που θα σας χαροποιήσει. Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη σας καλεί να πάρετε κάποιες κομβικές αποφάσεις που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογενειακή σας ζωή. Θα απαλλαγείτε από σκιές του παρελθόντος και δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας.

ΖΥΓΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που ξεκινάει με έντονη και παθιασμένη διάθεση για εσάς αφού ο Άρης βρίσκεται ήδη απέναντι σας στο ζώδιο του Κριού και δημιουργεί εντάσεις και συγκρούσεις μέσα στις σχέσεις σας. Θα χρειαστεί λοιπόν να λειτουργήσετε με τη διπλωματία που σας χαρακτηρίζει και να αποφύγετε όσο μπορείτε τους αναίτιους διαπληκτισμούς. Στις 08/05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας δίνει την ευκαιρία να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να συνδεθείτε με το άτομο που έχετε απέναντι σας τόσο σε σωματικό όσο και σε ψυχικό επίπεδο. Θα συνειδητοποιήσετε σε ποιους ανθρώπους μπορείτε να επενδύσετε και ποιοι σας προσφέρουν συναισθηματική ασφάλεια και σιγουριά. Από τις 15/05 ο Ερμής στον Ταύρο μιλάει για ερωτικές εξομολογήσεις και αποκαλύψεις εκ βαθέων, αφού θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε πιο ουσιαστικές συζητήσεις. Προσέξτε μόνο τυχόν εμμονές, αμφιβολίες και σκοτεινές σκέψεις που μπορεί να έρθουν στην επιφάνεια. Στις 18/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού μπορεί να φέρει παθιασμένες ερωτικές γνωριμίες από το πουθενά ή συναντήσεις που θα είναι με κάποιο τρόπο μεταμορφωτικές. Ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με αποκαλύψεις που θα σας ταρακουνήσουν. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για εσάς, αφού από τις 20/05 ο Ήλιος μετακινείται στο φιλικό για εσάς ζώδιο των Διδύμων. Θα είστε πλέον πιο ανάλαφροι και αισιόδοξοι, θα απαλλαγείτε από ανασφάλειες, απωθημένα και αρνητικές σκέψεις που σας βασάνιζαν μέσα στο προηγούμενο διάστημα. Στην ίδια θέση θα βρεθεί η Αφροδίτη από τις 23/05 και ο Δίας από τις 26/05 και αυτό σημαίνει ότι θα ανανεωθεί η αισιοδοξία σας και θα σας δοθεί η ώθηση που χρειάζεστε για να πάτε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας. Θα ευνοηθούν ιδιαίτερα τα ταξίδια και οι επαφές με άτομα που βρίσκονται μακριά, ενώ οι γνωριμίες που θα κάνετε τώρα θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες και θα τονώσουν την αυτοπεποίθηση σας. Θα νιώσετε ότι μπορείτε να καταφέρετε τα πάντα, επομένως τολμήστε να βάλετε ξανά την περιπέτεια στη ζωή σας και μη διστάσετε να πάρετε ρίσκα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ο Μάιος θα είναι ένας μήνας που φέρνει θετικές εξελίξεις στις διαπροσωπικές σας σχέσεις που κάποιοι από εσάς τις περιμένατε εδώ και πολύ καιρό. Ήδη από το ξεκίνημα του μήνα θα έχετε την ευκαιρία να κάνετε μια επανεκκίνηση στη ζωή σας και να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας βαραίνει, αφού η ευνοϊκή Νέα Σελήνη στις 08/05 μιλάει για νέα ξεκινήματα που θα έχουν στέρεες βάσεις και διάρκεια. Κάποιοι από εσάς μπορεί να αποφασίσετε να δεσμευτείτε ουσιαστικά με ένα πρόσωπο, ενώ αν είστε ήδη μέσα σε μια σχέση θα ανανεωθείτε και θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το ταίρι σας. Από τις 15/05 ο Ερμής περνάει στον Ταύρο και μέσα στον υπόλοιπο μήνα θα βελτιώσει την επικοινωνία και τις επαφές σας. Τώρα θα κάνετε εποικοδομητικούς διαλόγους με το άτομο που έχετε απέναντι σας και θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα χωρίς να χρειαστεί να έρθετε σε αντιπαράθεση. Ωστόσο, η ανατρεπτική σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 18/05 δημιουργεί αστάθεια και μιλάει για εκρηκτικές καταστάσεις ή φέρνει απρόοπτα και εξελίξεις που μπορεί να σας σοκάρουν. Ίσως να αποστασιοποιηθείτε από ένα πρόσωπο ή να έρθετε να αντιμέτωποι με μια αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά. Μπορεί βέβαια και εσείς οι ίδιοι να διεκδικήσετε περισσότερη αυτονομία και να κόψετε δεσμούς από ανθρώπους που σας καταπιέζουν. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα ή να γνωρίσετε ένα πρόσωπο που θα φέρει τα πάνω-κάτω στη ζωή σας. Άλλωστε, την ίδια ημέρα κορυφώνεται η ευνοϊκή σύνοδος Ήλιος-Δία, μια όψη που φέρνει τύχη, επέκταση και θετικές εξελίξεις για τη σχέση σας, όπως για παράδειγμα μια επισημοποίηση. Στις 23/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σε εξάγωνο με τον Ποσειδώνα είναι μια πλανητική συγκυρία που χαρίζει γλυκιά διάθεση, κατανόηση, απολαύσεις και αρμονία μέσα στις σχέσεις. Ετοιμαστείτε να έχετε επανασυνδέσεις ή να κάνετε ρομαντικές γνωριμίες και επαφές με πρόσωπα που θα σας αγγίξουν ψυχικά. Στο τέλος του μήνα, η Αφροδίτη και ο Δίας θα προχωρήσουν στο ζώδιο των Διδύμων και αυτό σημαίνει ότι θα νιώσετε την επιθυμία να εμβαθύνετε στις σχέσεις σας και να δημιουργήσετε πιο ουσιαστικές συνδέσεις. Τα πάθη και η σεξουαλική διάθεση θα απογειωθούν και θα μαγνητίσετε τους γύρω σας, όμως μπορεί να βγουν στην επιφάνεια ανασφάλειες, αμφιβολίες και καχυποψία που μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις στις σχέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Λίγο πριν μπούμε στον Μάιο, ο Άρης έχει κάνει ήδη την είσοδο του στο φλογερό ζώδιο του Κριού και έχει εκτοξεύσει στα ύψη τα πάθη και τη σεξουαλική διάθεση. Θα ανακτήσετε την ενέργεια και την αυτοπεποίθηση σας και θα νιώσετε την επιθυμία να μπείτε δυναμικά στο ερωτικό παιχνίδι και να φλερτάρετε ή να ανανεώσετε τη σχέση σας εάν είστε ήδη δεσμευμένοι. Ωστόσο, καλό θα είναι να αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις και τις επιπολαιότητες, γιατί μπορεί στην πορεία να μετανιώσετε τις επιλογές σας. Από την άλλη πλευρά, με όλη αυτή την έντονη πλανητική κινητικότητα στο ζώδιο του Ταύρου στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα, είναι αλήθεια ότι το ενδιαφέρον σας θα είναι εστιασμένο στις επαγγελματικές υποχρεώσεις και μπορεί να μην έχετε χρόνο και διάθεση να αφεθείτε ολοκληρωτικά σε μια ερωτική ιστορία. Δεν είναι όμως απίθανο να αναπτυχθεί ένα ειδύλλιο μέσα στον εργασιακό χώρο ή να έχετε μια ερωτική εξομολόγηση από έναν/μια συνάδελφο. Από τις 20/05 το κλίμα αλλάζει αφού ο Ήλιος εισέρχεται στους Δίδυμους και στρέφει την προσοχή σας στις σημαντικές σχέσεις της ζωής σας. Μέσα στον υπόλοιπο μήνα θα εστιάσετε περισσότερο στο «εμείς», θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας και θα νιώσετε πιο έντονη την επιθυμία για συντροφικότητα και μοίρασμα. Στις 23/05 θα φιλοξενήσετε την Πανσέληνο του μήνα στο δικό σας ζώδιο και αυτό θα είναι ένα φεγγάρι που θα σας βοηθήσει να κλείσετε κύκλους, να πιστέψετε στον εαυτό σας και να κάνετε επιτέλους τις τολμηρές αλλαγές που θέλατε εδώ και καιρό. Ακολουθήστε τις επιθυμίες σας και βάλτε προτεραιότητα τον εαυτό σας. Το καλύτερο όμως για εσάς θα έρθει στο τέλος του μήνα, αφού την ίδια ημέρα η Αφροδίτη εισέρχεται στους Δίδυμους και στις 26/05 θα ακολουθήσει και ο Δίας στο ίδιο ζώδιο, ο οποίος μάλιστα θα παραμείνει έως τον Ιούνιο του 2025. Με τους δύο ευεργέτες στον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, το κλίμα θα είναι πιο ευχάριστο και ανάλαφρο. Μέσα στο επόμενο διάστημα ξεκινούν καινούριες καταστάσεις και μπορεί να δεσμευτείτε πιο ουσιαστικά ή να βελτιώσετε την ήδη υπάρχουσα σχέση ή τον γάμο σας. Σε κάθε περίπτωση, θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις και θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με το άτομο που θα επιλέξετε να έχετε δίπλα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Ξεκινάει ένας άκρως ερωτικός και παθιασμένος μήνας για εσάς, αγαπητοί Αιγόκεροι, αφού στο μεγαλύτερο μέρος του μήνα οι πλανήτες κινούνται στο φιλικό ζώδιο του Ταύρου. Ο Μάιος σας υποδέχεται με τη Νέα Σελήνη στις 08/05, ένα πολύ ευνοϊκό φεγγάρι που μιλάει για νέα ξεκινήματα και ανανέωση. Τώρα θα νιώσετε πολύ πιο σίγουροι για τις επιθυμίες σας και δεν θα διστάσετε να μπείτε αποφασιστικά στο ερωτικό παιχνίδι και να διεκδικήσετε εκείνον/η που επιθυμείτε. Σχέσεις που ξεκινάνε τώρα θα έχουν σταθερές βάσεις και θα σας προσφέρουν χαρά και απολαύσεις. Από τις 15/05 ο Ερμής θα εισέλθει στον Ταύρο, μια θέση που σας ταιριάζει πολύ και θα ευνοήσει την επικοινωνία σας. Τώρα θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα εκφράσετε τις επιθυμίες και τα θέλω σας με θάρρος και αμεσότητα. Στις 18/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, ευχάριστες εκπλήξεις ή αναπάντεχες εξελίξεις για εσάς. Ετοιμαστείτε να κάνετε γνωριμίες που θα σας συναρπάσουν και θα σας προσφέρουν έξαψη και ενθουσιασμό. Από την άλλη πλευρά, αν νιώθετε εγκλωβισμένοι μέσα σε μια σχέση, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερωθείτε. Να θυμάστε πως όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, επομένως μη μένετε κολλημένοι στη συνήθεια και τολμήστε να πειραματιστείτε. Επιπλέον, την ίδια ημέρα, κορυφώνονται η σύνοδος Ήλιου-Δία, δηλαδή η πιο τυχερή όψη του μήνα. Αυτή η σύνοδος έρχεται να σας ανανεώσει και φέρνει νέα δεδομένα στην ερωτική σας ζωή. Το κλίμα τώρα θα είναι πολύ ευχάριστο και είναι βέβαιο ότι θα έχετε την ευκαιρία να κατακτήσετε όποιον/α επιθυμείτε. Στις 23/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Δία σχηματίζει εξάγωνο με τον ονειρικό Ποσειδώνα και όλο αυτό δημιουργεί ένα άκρως ρομαντικό κλίμα όπου ευνοούνται οι ερωτικές εξομολογήσεις και οι συναισθηματικές επαφές. Θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι σας ή στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει και δεν αποκλείεται να συμφιλιωθείτε με ένα πρόσωπο αφού θα υπάρχει περισσότερη κατανόηση. Την ίδια ημέρα, η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη μιλάει για το κλείσιμο ενός κύκλου, επομένως θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από βάρη του παρελθόντος και θα κάνετε χώρο στη ζωή σας για κάτι νέο που θα σας δώσει ελπίδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ο Μάιος είναι ένας μήνας που ξεκινάει με εσωστρέφεια για εσάς, καθώς και μια επιθυμία να περάσετε πιο οικογενειακές στιγμές ή να έρθετε σε επαφή με τους οικείους σας. Στις 08/05 η Νέα Σελήνη στον Ταύρο μιλάει για ένα καινούριο ξεκίνημα που αφορά το σπίτι ή την οικογένεια και αυτό σημαίνει ότι μπορεί κάποιοι από εσάς να αποφασίσετε να μετακομίσετε, να αλλάξετε τόπο κατοικίας ή να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Από τις 15/05 ο Ερμής εισέρχεται και αυτός με τη σειρά του στο ζώδιο του Ταύρου και αυτή η θέση θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκαταστήσετε την επικοινωνία με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού. Είναι επίσης πιθανό μέσα στον υπόλοιπο μήνα να έρθουν στην επιφάνεια αναμνήσεις ή να έχετε επαφές με άτομα από το παρελθόν για να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα. Ιδιαίτερη προσοχή θέλει η εκρηκτική σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού στις 18/05, μια όψη που φέρνει ρήξεις και αποστασιοποίηση μέσα στις συναισθηματικές σας σχέσεις. Από την άλλη πλευρά βέβαια, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερωθείτε από καταπιεστικές καταστάσεις και να εκριζώσετε συνήθειες που σας κρατάνε δέσμιους, ακόμα κι αν χρειαστεί να σοκάρετε το άτομο που έχετε απέναντι σας. Την ίδια ημέρα, κορυφώνεται η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία, μια όψη που μιλάει για αφθονία και επέκταση. Αυτή η όψη φέρνει υποστήριξη από τους κοντινούς σας ανθρώπους ή από άτομα που βρίσκονται στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θα νιώσετε πιο σίγουροι και ασφαλείς να κάνετε το επόμενο βήμα στη σχέση σας και μπορεί να αποφασίσετε να μεγαλώσετε την οικογένεια σας. Από τις 20/05 ο Ήλιος θα προχωρήσει στο αέρινο ζώδιο των Διδύμων και θα εγκαινιάσει μια πιο εξωστρεφή και ερωτική περίοδο για εσάς. Στις 23/05 η Πανσέληνος στον άξονα Διδύμων-Τοξότη ενισχύει τα σχέδια σας για το μέλλον και φέρνει κοντά σας ανθρώπους που συμμερίζονται το όραμα σας. Ομάδες, φίλοι, παρέες ή άτομα από το διαδίκτυο θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην πορεία σας. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη εισέρχεται στους Δίδυμους και στις 26/05 ακολουθεί και ο Δίας, ο οποίος θα παραμείνει σε αυτό το ζώδιο έως τον Ιούνιο του 2025. Με τους δύο αυτούς πλανήτες στο πιο ερωτικό κομμάτι του ωροσκοπίου σας, θα ξαναβρείτε τον εαυτό σας και θα νιώσετε ξανά την επιθυμία να φλερτάρετε, να περάσετε καλά και να βγάλετε προς τα έξω την παιχνιδιάρικη πλευρά σας. Ετοιμαστείτε να γνωρίσετε τον έρωτα, να ξεχωρίσετε ανάμεσα στα πλήθη και να πάρετε την επιβεβαίωση και την αποδοχή που ζητάτε. Αν είστε μέσα σε μια σχέση θα ανανεωθείτε και μπορεί να σκεφτείτε το ενδεχόμενο ενός απογόνου.

ΙΧΘΥΕΣ

Ο Μάιος θα είναι ένας μήνας ιδιαίτερα ευχάριστος και επικοινωνιακός για εσάς και το καθημερινό σας πρόγραμμα θα είναι γεμάτο συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές και ραντεβού. Ιδιαίτερα ευνοϊκή θα είναι και η Νέα Σελήνη στις 08/05, αφού πρόκειται για ένα φεγγάρι που σας δίνει ώθηση για να κάνετε νέα ξεκινήματα στη ζωή σας και να προχωρήσετε με αργά και σταθερά βήματα προς την επίτευξη των στόχων σας. Από τις 15/05 ο Ερμής στον Ταύρο σας κάνει πιο εξωστρεφείς και κοινωνικούς και σας δίνει την ευκαιρία να κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις μέσα από τις οποίες θα βρείτε λύσεις σε προβλήματα. Στις 18/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ξαφνικές συναντήσεις ή γνωριμίες και μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα πρόσωπο που θα ταράξει τα νερά και θα φέρει τα πάνω-κάτω. Είναι επίσης πιθανό να λάβετε αναπάντεχα μηνύματα και να έχετε ερωτικές εξομολογήσεις από το πουθενά. Την ίδια ημέρα η τυχερή σύνοδος Ήλιου-Δία σας καλεί να εκφραστείτε και να επιδιώξετε συναντήσεις και επαφές γιατί θα έχουν θετική εξέλιξη. Ανοιχτείτε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Στις 23/05 η σύνοδος Αφροδίτης-Δία θα σχηματίσει εξάγωνο με τον Ποσειδώνα από το δικό σας ζώδιο. Αυτή η πλανητική συγκυρία έρχεται να γλυκάνει την καρδιά σας, μιας και σας βοηθάει να κατανοήσετε και να συναισθανθείτε ο ένας τον άλλον. Δεν αποκλείεται επίσης να φέρει μια συμφιλίωση με ένα πρόσωπο, ενώ αν είστε ήδη δεσμευμένοι θα συνδεθείτε βαθύτερα με το ταίρι σας. Την ίδια ημέρα, πραγματοποιείται η Πανσέληνος του μήνα στον άξονα Διδύμων-Τοξότη, ένα δυναμικό φεγγάρι που σας καλεί να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον σας. Κάποιοι από εσάς μπορεί να προχωρήσετε στην επισημοποίηση μιας σχέσης ή να αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με το ταίρι σας. Την ίδια ημέρα, η Αφροδίτη θα προχωρήσει στους Δίδυμους και στις 26/05 θα ακολουθήσει και ο Δίας. Αυτό σημαίνει ότι στις τελευταίες ημέρες του μήνα θα είστε πιο εσωστρεφείς και θα προτιμήσετε να έρθετε πιο κοντά στους οικείους σας και να περάσετε οικογενειακές στιγμές. Με τον Δία, τον πλανήτη της τύχης και της επέκτασης σε αυτό το ζώδιο, θα νιώσετε πιο ανακουφισμένοι σε ψυχολογικό επίπεδο, θα απαλλαγείτε από ανασφάλειες του παρελθόντος και θα έχετε την ευκαιρία μέχρι το καλοκαίρι του 2025 να τακτοποιήσετε θέματα σπιτιού και κατοικίας.

ΠΗΓΗ/asibiliou.gr

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments