Ζώδια

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις ζωδίων 01.04.2024 έως 07.04.2024

Εβδομαδιαίες ερωτικές προβλέψεις ζωδίων 01.04.2024 έως 07.04.2024

Πηγή Φωτογραφίας: PEXELS.COM

Διαβάστε αναλυτικά

ΚΡΙΟΣ

Αυτή μας την ερωτική εβδομάδα, που λες, Κριαράκι, δύο τινά συμβαίνουν: ο Ερμής γυρνά σε ανάδρομη κίνηση στον Κριό ενώ η Αφροδίτη ενώνεται με μια ονειρική, άυλη σύνοδο στους Ιχθύες. «Μαρμελάδα με αντσούγιες», σε ακούω που λες και χαίρομαι πολύ που καταλαβαίνεις αστρολογία! Από τη μία ο Ερμής ανάδρομος στον Κριό είναι… ανάδρομος, με ό,τι συνεπάγεται αυτό για τη συνεννόηση, τα σχέδια, τον προγραμματισμό και τις δεσμεύσεις μας. Από την άλλη, η Αφροδίτη αγκαλιά με τον Ποσειδώνα στο βασίλειό του, στους Ιχθύες, είναι μια Αφροδίτη που βεβαίως επιθυμεί διακαώς την ένωση αλλά επιθυμεί μια ένωση ανέφικτη, μια ένωση ψυχών, ένα «με λένε Ιουλιέτα και μένω στη Βερόνα, εσείς;», ένα τέτοιο πράγμα που καλό δεν το λες. Από τη μία γκάζι ο Ερμής στον Κριό αλλά στο αντίθετο ρεύμα because ανάδρομος, από την άλλη slow motion στα πάντα και τρυφερό, δοτικό, ρομαντικό συναίσθημα στον πολύ εσωτερικό και άυλο 12ο οίκο σου και αν δε σε ρίξει κάτω με καμιά ίωση τότε για μερικές μέρες δεν θα είσαι ο εαυτός σου, με αποτέλεσμα να θέλουν όλοι να σε τρέξουν στους καλύτερους γιατρούς. Θα σε σηκώσει στα άρματα η επερχόμενη έκλειψη στο ζώδιό σου; Παίζει αλλά δεν είναι και πολύ σίγουρο γιατί ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, προς το παρόν πίνει καϊπιρίνιες επίσης στα νερά του Ποσειδώνα. Παίζει πάρτι στο νησί και σιγά μη σηκωθεί να πολεμήσει, σού λέει σφαχτείτε και μη μαλώνετε, δεν πάω πουθενά αν δεν έρθει η ώρα να μου πούνε να περάσω στον Κριό. «Και μέχρι τότε, αστρολόγε μου;» Μέχρι τότε, αισθάνεσαι Ιουλιέτα στην τοποθεσία Βερόνα και βοήθειά σου. The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Παρθένος και Ιχθύς. Sex and the Pity: Αιγόκερως.

ΤΑΥΡΟΣ

πό τη μία ο Ερμής είναι στο ζώδιο του Κριού μεν και σου φέρνει αϋπνίες, άγχος και νευρασθένεια, από την άλλη είναι ανάδρομος και στα φέρνει όλα αυτά, ναι, αλλά για λάθος λόγους και σε σχέση με τους λάθος ανθρώπους. Το Βατερλό συνεχίζεται ΦΥ-ΣΙ-ΚΑ με Αφροδίτη, κυβερνήτης σου η λεγάμενη άλλωστε, σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα. Μανγκνίφισεντ, που έλεγε κι η συχωρεμένη η γιαγιά Ελισσάβετ στο χωριό μας το Μπάκιγχαμ. Καμία επικοινωνία ο αφαλός με τον εγκέφαλο, Κόκκινη Πλατεία έχει γίνει το Παγκράτι από τα red flags αλλά όχι, εσύ ράβεις νυφικό/κοστουμάκι στη Νταίζη την Αντωνοπούλου και κανονίζεις κέτερινγκ για τη δεξίωση. Γάμοι, δεξιώσεις, κάνω το συνειρμό που συγκινεί κάθε Ταύρο (τα λεφτά) και συνεχίζω την ταπεινή μου πρόβλεψη λέγοντάς σου ότι εκτός από γκομενέτο δεν επενδύουμε ούτε και σε χρήματα, ακίνητα, μετοχές, κλπ αυτές τις μέρες, δε βάζουμε την υπογραφή μας πουθενά (όχι, ούτε κατόπιν σκέψεως, τόσος Ποσειδώνας καλέ, τι λέτε – πρώτα θα κάτσει να σκεφτεί αφ’ εαυτού του το αντηλιακό το 30άρι μες στην ψάθα και μετά εμείς με τέτοιες όψεις) και εννοείται ότι προσέχουμε τις ιώσεις και ξεκουραζόμαστε διότι τι έχει παρακάτω το μενού; Οέο; Εκλειψάρα στον Κριό έχει, και θα ξεχωρίσει το σούσι από το καλαμαροχτάποδο… Αλλά αυτά, next week! The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Ζυγός, Αιγόκερως. Sex and the Pity: Καρκίνος, Τοξότης.

Κακώς, κάκιστα κάθομαι και γράφω τις προβλέψεις σας πρωί. Αφ’ ενός είμαι Σκορπιός και από το πρωινό ξύπνημα προτιμώ σαφέστατα την κολονοσκόπηση. Αφ’ ετέρου, πρωινιάτικα δεν μπορώ να βάλω να έχω από δίπλα κι ένα Haig με πάγο που σαφώς μού χρειάζεται, αντιλαμβάνεσαι το δράμα μου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τέλος πάντων, άθλος το ζώδιό σας κάθε φορά, άθλος. Να, τώρα για παράδειγμα: 1) η κυβερνητάρα σας ο Ερμής, το τρελό παγώνι, ανάδρομος για μια ακόμα φορά πού; Στο ζώδιο των άλλων παλαβών, στον Κριό. Δηλαδή, τι να σώσεις. Ποια αστρολογία να σου πει «κλειδώσου στο μπαλαούρο και μη βγεις επάνω άμα δεν περάσει η λαίλαψ». Δεν λέγονται αυτά. 2) Αν ο ανάδρομος Ερμής είναι μια φορά θολούρα, η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα είναι να κλαίει η μάνα του Πελέ αγκαλιά με τη μάνα του Διάκου και δη στη γέφυρα της Αλαμάνας. Καμία επαφή με την πραγματικότητα, εσύ θεωρείς ότι έχεις βρει το λιμάνι σου αλλά όλα τα άστρα του ουρανού πασχίζουν να σου πούνε με τρόπο ότι και το Περλ Χάρμπορ λιμάνι ήτανε… Ο δε Άρης που λέγαμε μπας και βοηθήσει είναι στους Ιχθύες κι εκεί έχει την ενέργεια και τη μαχητικότητα ενός κατατονικού βραδύποδα. Τι κάνεις, λοιπόν; Σίγουρα δε θα κάτσεις να μαλώσεις. Οι μέρες ενδείκνυνται για φροντίδα του εαυτού σου και ξεκούραση, χαλαρότητα και βόλτες δίπλα στη θάλασσα, διορθωτικές κινήσεις στη δουλειά σου, απόλαυση της τέχνης με όμορφες ταινίες ή εξαιρετικές μουσικές και σχέδια για το καλοκαίρι που έρχεται! Δεν είναι και τόσο χάλια τελικά, έτσι; The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Παρθένος, Τοξότης, Ιχθύς. Sex and the Pity: Ζυγός, Σκορπιός, Υδροχόος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η ζωή αυτή η άχαρη που ζούμε έχει ομολογουμένως πολύ μεγάλη φαντασία και, τη συγκεκριμένη ερωτική εβδομάδα, μάς γλεντάει κανονικότατα με πολύ ωραία αστρολογικά σκωτσέζικα ντους.

Πάρε, σου λέει, μια σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα να γουστάρεις. Και πού πέφτει αυτή η σύνοδος στα δικά σου τα χωράφια; Ακριβώς στον τομέα των οριζόντων σου, της γενικότερης εικόνας που έχεις για τα πράγματα. Γελάει και το μονόχρωμο κατσίκι πλάι-πλάι με το παρδαλό όπως καταλαβαίνεις, διότι δεν βλέπεις αυτό που υπάρχει, αλλά αυτό που ΘΕΛΕΙΣ να υπάρχει. Ταυτόχρονα με αυτή την ψευδή εικόνα, σε διακατέχει και μία διάθεση για άφεση αμαρτιών και ζωή του μέλλοντος αιώνος αμήν, οπότε πολύ θέλει ο θρασύς πρώην να ξαναγυρίσει ζητώντας ρέστα; Όχι, καθόλου πολύ. Η τρυφερότητα κι ο ρομαντισμός της εβδομάδας είναι για να πας να αγοράσεις πίνακες για το σπίτι, άντε να πας και κανένα σινεμά: παραπέρα, ούτε βήμα διότι η εξαπάτηση και το αναδρομικό κλάμα είναι κάτι παραπάνω από βέβαια. Περί αναδρομικών μιλώντας, λαμβάνουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας ΚΑΙ τον πιο σελέμπριτι ανάδρομο της ζωής μας, τον Ερμή, ο οποίος την αναδρομή του την πραγματοποιεί στον Κριό. Βιασύνη, ασυνεννοησία, διάθεση να κάνεις ΚΑΤΙ (Κριός) αλλά δεν ξέρεις ΤΙ (ανάδρομος, συν φουλ Ποσειδώνα). Να σου θυμίσω ότι σε αντίστοιχη φάση έκαψε κι ο Νέρωνας τη Ρώμη και φρόντισε να μη βάλεις κι εσύ φωτιές που όλα τα νερά του Ποσειδώνα δεν θα μας φτάνουν για να τις σβήσουμε. The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Ταύρος, Σκορπιός, Αιγόκερως. Sex and the Pity: Λέων.

ΛΕΩΝ

Το πρόβλημα ξεκινά από το γεγονός ότι ενώ εκτιμάς πάρα πολύ τις όμορφες θάλασσες, τις κοσμικές πλαζ, το καλό σούσι και τη φρέσκια τη γαρίδα (που την ξεχωρίζεις από την κατεψυγμένη από την απόσταση που λοκάρει στόχο το γεράκι…) δεν τα πας καθόλου καλά με τον Ποσειδώνα.

Και γιατί να τα πάω, θα μου πεις – δεν τον θυμάμαι από τα σχολικά μου χρόνια στην Οδύσσεια τι μπατακλάν έκανε; Χίλια δίκια έχεις, μπατακλάν θα κάνει και πάλι. Από το ζώδιό του, τους Ιχθύς, σε σύνοδο με την Αφροδίτη. Είναι μια σύνοδος που θα δυσκολευτείς να τη διαχειριστείς και ιδού και το γιατί. Εσύ είσαι πλάσμα πύρινο και ευθύ – απέναντί σου όμως αυτές τις μέρες έχεις ένα είναι και δεν είναι, ένα δεν ξέρω τι θέλω Πελαγία μου, ένα θέλω να μείνω μόνος με το σκυλί μου να σκεφτώ, πράγματα και συμπεριφορές με τις οποίες το δικό σου το νευρικό σύστημα παίζει σαντούρι, δεν το συζητώ. Η χειροδικία είναι ένας δρόμος, ναι, αλλά δεν το λες και λύση διότι παρακάτω ο δρόμος βγάζει στο Τμήμα. Ο άλλος δρόμος, του Λέοντα του σωστού, του σαολίν, είναι ο δρόμος της αδιαφορίας και της καλλιτεχνικής εκφράσεως. «Μ’ αγαπάς;» «Μου είπες κάτι; Αχ, σού έχω πει χίλιες φορές να μη μου λες τα «κάτι» σου όταν ακούω Ραχμάνινοφ, αποσυνδέομαι από το φα μείζονα και μετά δεν ευχαριστιέμαι συναυλία». Αυτό εάν μπορέσεις να το κάνεις μια βδομαδούλα πάνω κάτω, θα είσαι ίνδαλμα, διότι αν δεν το κάνεις θα αναλάβει δράση ο ανάδρομος Ερμής στον Κριό και δε θα έχεις άνθρωπο να τον περάσεις ως επαφή στο i-Phone το καινούργιο. Αμαρτία. The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Κριός, Τοξότης, Υδροχόος. Sex and the Pity: Καρκίνος, Ταύρος, Ιχθύς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ιδανικά αυτή την εβδομάδα θα μπορούσα να σε ενθαρρύνω να σκάψεις ένα λαγούμι να κρυφτείς να τελειώνουμε – ιδανικά. Αλλά επειδή ποτέ δε θα μπεις οικειοθελώς κάπου που έχει χώματα, το όρυγμα το ξεχνάμε.

Αυτή την ερωτική εβδομάδα απέναντί σου ακριβώς, η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας συναντιούνται σε μια συμπαθέστατη σύνοδο-εκατόμβη της λογικής στο ούτως ή άλλως αγγελοκρουσμένο ζώδιο των Ιχθύων. Πρώτα θα συνεννοηθεί ο Κιμ με το κουμπί και έπειτα εσύ με το γκομενέτο. Σε αυτό το υπέροχο κλίμα έρχεται να προστεθεί και ο Ερμής της επικοινωνίας και της πληροφορίας (κυβερνήτης σου, το θυμόμαστε όλοι, έτσι;) ανάδρομος στο ζώδιο της βιασύνης και των παρορμητικών αποφάσεων. Ο δε Άρης, η τελευταία μας ελπίδα για πέντε δράμια τσαγανό, είναι επίσης στους Ιχθύς και δε θέλει να πολεμήσει, θέλει να μαζεύει κοχύλια και να αναρωτιέται για τη ζωή, το σύμπαν και τα πάντα. Οι σχέσεις είναι τοπίο στην ομίχλη και τι είναι η ομίχλη; Είναι αυτό που άμα σε πιάσει στη θάλασσα πάς για Χίο και βρίσκεσαι στις Αζόρες κι άμα σε πιάσει στο βουνό πάς μια βόλτα και βρίσκεσαι στον Άγιο Πέτρο γιατί δεν είδες το γκρεμό 40 μέτρα κάθετο μπροστά σου. Μήπως εκείνο το όρυγμα που λέγαμε μοιάζει ξαφνικά κάπως πιο θελκτικό; The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Καρκίνος, Ζυγός. Sex and the Pity: Κριός, Σκορπιός, Αιγόκερως.

ΖΥΓΟΣ

Υπέροχη η ερωτική μας εβδομάδα, με εναλλακτικό τίτλο «κατεβάζοντας κυνόδοντα στο τοπίο της ομίχλης», τίτλος που συνδυάζει και Αγγελόπουλο και Λάνθιμο, μη μας πούνε και βασικούς, κατάλαβες.

Μόνη μας ελπίδα είναι ότι σε κυβερνά η Αφροδίτη, και η Αφροδίτη πάντα και παντού, έστω και τελευταία στιγμή, τους «δικούς» της τους έσωζε. Αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη σχηματίζει μία σύνοδο μεγαλοπρεπέστατη κι εντελώς προβληματική με τον Ποσειδώνα, πλανήτη στον οποίο ως γνωστόν δεν είναι να έχει ουδεμία εμπιστοσύνη ο άνθρωπος. Ενώνουν λοιπόν τις δυνάμεις τους για να θολώσουν το τοπίο. Αρχικά παίρνουν την καθημερινότητα και την επαγγελματική σου ρουτίνα και ζωή και από εκεί που είναι ένας πίνακας του ντα Βίντσι και λες «α ωραία, να η μύτη, να το πιγούνι, να και το αφτί», σού την κάνουν πίνακα του Πικάσο (τη «Γκουέρνικα», λέμε τώρα όλως τυχαίως) ή και του Βαν Γκογκ – να λείπει το αφτί τελείως. Σαν να μην έφτανε αυτό, στον τομέα των σχέσεων ο ανάδρομος Ερμής κάνει πάρτι στο νησί και η συνεννόηση είναι ένα μακρινό νησί στα ανοιχτά της Οκινάουα, που εκτός των άλλων κάνει και εφτά σεισμούς κάθε Σαββατοκύριακο. Μία ωραιότατη λύση είναι να τα μαζέψεις και να πας πέντε-έξι μέρες σε ένα σπα, να λες σε όλους «δεν μπορώ να μιλήσω τώρα, είμαι με το πλαγκτόν στο πρόσωπο, ναι, θα σε πάρω εγώ» και τα ξαναλέμε από βδομάδα. The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Σκορπιός, Τοξότης, Αιγόκερως. Sex and the Pity: Λέων, Ιχθύς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άκου να δεις, καμάρι μου. Η διαφορά μας με τα άλλα 11 ζώδια είναι ότι εκείνοι τους δαίμονές τους τούς εξορκίζουν ενώ εμείς τους εξασκούμε και τους γυμνάζουμε να είναι σε φόρμα.

Αυτή την εβδομάδα, μία εβδομάδα που χαρακτηρίζεται από τη σύνοδο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα στα Ψάρια, ό, τι και να πούμε για δαίμονες θα είναι λίγο και το έχει ήδη πει και η Άννα Βίσση. Οι Ιχθείς κανονικά (και παρεμπιπτόντως αυτή είναι μια λέξη που δεν έχει καμία σχέση με την εβδομάδα μας) είναι ο τομέας που περιγράφει για σένα τον έρωτα, το φλερτ, την έξαψη και όλα τα ωραία μέχρι το πρωί. Η Αφροδίτη εκεί, είναι επίσης καλά νέα διότι εσύ δεν κουνάς ούτε το κεντρί σου αλλά έξω από τα παραθύρια σου γίνεται για χάρη σου ο Τρωικός ο πόλεμος. Η Αφροδίτη με τον Ποσειδώνα χέρι – χέρι δεν είναι καλά νέα, διότι στο πέλαγος του έρωτα η ορατότητα είναι μηδέν με αποτέλεσμα εσύ να ξεκινάς με τη σκούνα σου για την Ύδρα να βρεις τον καπετάν Αντρέα τον Ζέππο που χαίρεσαι όταν τον βλέπεις αλλά να σου τυχαίνει πρώτος ναύλος για τον Νότο. Στην καθημερινότητά σου, δε, συνεχίζεται και μες στη Σαρακοστή το καρναβάλι της Πάτρας με μέγα χορηγό τον ανάδρομο Ερμή. Οι ερωτικές επιστροφές από το παρελθόν δίνουν και παίρνουν, λάθη και τραύματα έρχονται να μας στοιχειώσουν αλλά σε κάθε προσπάθεια του σύμπαντος να μας τρομάξει ο Σκορπιός χαμογελά. Όλοι έχουμε σκελετούς στις ντουλάπες μας – και ο Σκορπιός έχει ακλόνητο άλλοθι για όλους! The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Ζυγός, Τοξότης, Αιγόκερως, Ιχθύς. Sex and the Pity: Κριός, Λέων, Υδροχόος.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το ότι το σύμπαν έχει χιούμορ δεν θα κάτσω να το συζητήσω εδώ, διότι και ποια είμαι εγώ να πω του σύμπαντος τη γνώμη μου και να κάτσει να την ακούσει κιόλας.

Αποδεικνύεται, όμως, κάποιες φορές από τα γεγονότα – ακριβώς όπως συμβαίνει αυτή την άκρως επεισοδιακή εβδομάδα. Μετά από ένα πολύ σκληρό διάστημα και ανάμεσα σε δύο εκλείψεις, να σου μία σύνοδος Αφροδίτης-Ποσειδώνα να έχουμε να πορευόμαστε. Η σύνοδος αυτή παίρνει την, ούτως ή άλλως, ονειροπόλα και αιθεροβάμονα Αφροδίτη των Ψαριών που αγαπά όλο τον κόσμο και δεν σκέφτεται κακό για κανέναν και την κάνει να μη βλέπει ντιπ μπροστά της, ξέρεις τώρα: η κλασική περίπτωση που ο αγαπημένος σου είναι ο Πάμπλο Εσκομπάρ κι εσύ τον αποκαλείς «κουτσουνολατρεία» και τον θεωρείς ψυχούλα γιατί έδωσε χρήματα για τα ορφανά του χωριού. Με αυτή τη σύνοδο αυτές τις μέρες δεν υποσχόμαστε, δεν δανειζόμαστε, δεν δανείζουμε, δεν κανονίζουμε συγκατοικήσεις και γάμους να γελάνε μαζί μας και οι πετούγιες στην επόμενη έκλειψη στον Κριό και γενικά καθόμαστε λιγάκι στα αυγά μας ή πάμε κανένα ταξίδι. Μόνοι μας. Γιατί μόνοι μας; Γιατί στον Κριό που προανέφερα εκτός από την επερχόμενη έκλειψη μεθαύριο στις 8/4 έχουμε και τον Ερμή ανάδρομο, και ειλικρινά αν υπήρχε συνταγή για να σκοτωθείς με τον νταλκά σου κατά τη διάρκεια «ρομαντικού» διημέρου, πχ, θα ήταν αυτή. Οπότε μόνος σου, εσύ κι ο πόνος σου, μέχρι να περάσουν των εχθρών… συγγνώμη, των πλανητών τα φουσάτα. The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Ταύρος, Καρκίνος, Σκορπιός. Sex and the Pity: Αιγόκερως, Ιχθύς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Εκεί που όλα πήγαιναν μια χαρά με στρατιωτική ετοιμότητα και ψυχραιμία κι εσύ το διαχειριζόσουν πρίμα, να σου η σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα στα Ψάρια.

Γιατί; Καλά δεν ήμασταν; Τι τα θέλουμε τώρα τα συναισθήματα και τις αναφυλαξίες; Και τι να την κάνει ο μέσος Αιγόκερως αυτή τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα; Να μιλάει εκείνος ωραία και καλά, με υποκείμενο, ρήμα και αντικείμενο, κι ο απέναντι να τον κοιτάει με το βλέμμα του ροφού; Ποιος (Αιγόκερως) το θέλει αυτό; Επιπροσθέτως, έχουμε τον Ερμή της επικοινωνίας και της πληροφορίας ανάδρομο στον Κριό συνεπώς εσύ ΔΕΝ συνεννοείσαι με την οικογένειά σου και σφάζεσαι εύκολα και χαλαρά ακόμα και για το συρτάρι όπου θα μπουν οι πετσέτες της κουζίνας – ενώ ο Άρης στους Ιχθύς δεν έχει ενέργεια ούτε για ξεμάτιασμα, πόσο μάλλον να σου δώσει εσένα. Πριν ξεσηκωθείτε οι απανταχού Αιγόκεροι ως ζώδιο και ως φορολογούμενοι πολίτες, έχω να σας πω ότι μια φάση είναι όλη αυτή η τρελή επιτυχία στα επικοινωνιακά, θα περάσει. Μέχρι τότε, εσείς μην περιμένετε να συνεννοηθείτε καλά και ντε, αναλώνεστε τζάμπα, καταλάβατε; Χίλιες φορές να πάτε να αγοράσετε κάνα έργο τέχνης που είναι και επένδυση εδώ που τα λέμε, κι από βδομάδα εδώ είμαστε και τα ξαναλέμε. The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Δίδυμος, Λέων, Σκορπιός. Sex and the Pity: Ιχθύς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε έναν κόσμο που θα αντιμετώπιζε την αστρολογία όπως της αξίζει, κανονικά τώρα θα έπρεπε να έχουν μπει στο σπίτι σου κάποιου είδους Ειδικές Δυνάμεις και να σου έχουν πάρει ό,τι μετρητό και κάρτα υπάρχει μέχρι νεοτέρας.

Αυτά είναι τα πρώτα χαμπέρια της συνόδου Αφροδίτης – Ποσειδώνα στους Ιχθύς, ότι σε πιάνει το σύνδρομο του Ιησού με τα πέντε ψωμιά και τα δύο ψάρια, που τα πολλαπλασίασε και τάισε μερικές χιλιάδες κόσμο. Αυτά όμως τα έκανε ο Ιησούς – εσύ δεν μπορείς να τα κάνεις (ακόμα) και μέχρι να μπορέσεις καλό είναι να μην κρατάς στα χέρια σου ούτε δίευρο. Κατά τα άλλα τώρα, όπως γνωρίζει και ο τελευταίος πρωτοετής της αστρολογίας, ένα είναι το Βατερλό του Υδροχόου και λέγεται «συναίσθημα». Αυτές τις μέρες, με τη σύνοδο Αφροδίτης – Ποσειδώνα, το συναίσθημα εύκολα και αβάδιστα μπορεί να γίνει τσουνάμι να σε πνίξει. Εύκολα μπορείς να χειραγωγηθείς, εύκολα μπορείς να αποκτήσεις τη λανθασμένη εικόνα, εύκολα μπορείς να θεωρήσεις λύκο το πρόβατο αλλά και το αντίθετο και γενικά ό,τι νομίζεις ότι βλέπεις δεν βρίσκεται πραγματικά εκεί ούτε και είναι όπως το βλέπεις. Σε αυτό συντελεί τα μέγιστα και ο Ερμής, ανάδρομος από το ζώδιο του Κριού – ο πλανήτης της επικοινωνίας και της πληροφορίας ανάδρομος στον τομέα του ωροσκοπίου σου που επακριβώς μιλά για πληροφορία και επικοινωνία. Θεώρησε λοιπόν την εβδομάδα όλη ένα ωραίο πείραμα όπου εσύ δεν πρέπει να την πατήσεις και μόλις περάσει κι η επερχόμενη έκλειψη και μπει κι η Αφροδίτη στον Κριό ξανασυζητάμε – και σου επιστρέφουμε και τις πιστωτικές. The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Ζυγός, Σκορπιός. Sex and the Pity: Δίδυμοι, Παρθένος, Ιχθύς

Ιχθύς

Καλώς τον πρίγκιπα/την πριγκίπισσα της Παλίρροιας – και όχι, δεν έχουν καμία σχέση τα ντολμαδάκια (αν και θα βοηθούσαν, πάντα βοηθάνε τα ντολμαδάκια). Πέρνα, μη φοβάσαι – όλοι οι άλλοι είμαστε για κλάματα, εσύ πάλι όχι, διότι στο δικό σου το ζώδιο γίνεται ο όλεθρος και άρα εσύ την έχεις λίγο πιο καλά.

Μια σύνοδος Αφροδίτης – Ποσειδώνα που απειλεί να ρίξει όλους εμάς τους υπολοίπους σε παραϊατρικά προϊόντα και περίεργες καλλιέργειες σε απομακρυσμένα χωριά, εσένα σε πάει «κούκλα η Μαρίτσα» και σου αυξάνει κατακόρυφα τις μετοχές. Λάμπεις κι αστράφτεις, μπορείς να πείσεις τους πάντες για τα πάντα, μπορείς να είσαι η Γεωργία Βασιλειάδου αλλά ο άλλος απέναντί σου να σε βλέπει Ζεντάγια και βάλε. Μπορείς να υφάνεις ένα ωραιότατο παραμύθι και ο άλλος να πέσει κατευθείαν μέσα, μπορείς όμως και να θεραπεύσεις, να παρηγορήσεις, να μείνεις αλησμόνητος και να γίνεις μαγικός και απαραίτητος για όλους τους σωστούς λόγους, οπότε διάλεξέ τους, να έχουμε κι οι υπόλοιποι έντεκα του ζωδιακού να λέμε ότι άξιζε τον κόπο η ομίχλη κι η καταχνιά που έχουμε φάει κατακούτελα τούτες τις μέρες, κατάλαβες; Αν κατάλαβες, προσπάθησε να καταλάβεις και τούτο το ολίγον άσχετο με το ερωτικό κομμάτι, αλλά άκρως σημαντικό και απαραίτητο: ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΨΩΝΙΖΕΙΣ ΑΗΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ με τον Ερμή ανάδρομο στα οικονομικά σου, ναι; Μπράβο, καμάρι μου! Άντε, μπας και γλιτώσουμε τον έρανο, που δεν το βλέπω δηλαδή, αλλά τέλος πάντων για μια ελπίδα ζούμε. The Spicy Facts (υποψήφιοι για στενές επαφές και ..απαγορεύσεις!) Sex and the City: Καρκίνος, Τοξότης, Σκορπιός. Sex and the Pity: Ταύρος, Αιγόκερως.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments