Πολιτική

Συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη στις 12:30

Συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη στις 12:30
Ο νυν πρόεδρος της ΝΔ με τον προκάτοχό του θα επιχειρήσουν να αμβλύνουν τις "γωνίες" που έχουν δημιουργηθεί και να λύσουν παρεξηγήσεις.

Σε λίγη ώρα, στις 12:30 το μεσημέρι θα γίνει η συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Βαγγέλη Μεϊμαράκη. 

Το ραντεβού θα γίνει στο γραφεί του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης στη Βουλή. Στόχος του τετ-α-τετ είναι να να λυθούν οι παρεξηγήσεις και να επανακατασταθεί η «ομαλότητα» στο εσωτερικό της Ν.Δ..

 Οι σχέσεις των δύο είχαν διαταραχθεί προσφάτως, όταν ο κ. Μειμαράκης μίλησε για «τσάμπα μαγκιές» σε ό,τι αφορά στην πρόθεση της Ν.Δ. να μην ψηφίσει τα μέτρα που θα αποφασιστούν για να κλείσει η αξιολόγηση. 

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων «Πρακτορείο 104,9 Fm» αναφέρθηκε στη συνάντηση Μητσοτάκη-Μεϊμαράκη. Οπως είπε, μπορούν να συνεργαστούν στο κοινό όραμα της ΝΔ.

«Ο πρόεδρος του κόμματος, ο Κυριάκος Μητσοτάκης, έχει αναπτερώσει την ελπίδα τόσο στο κόμμα, όσο και στον χώρο του κέντρου και ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης, που κινείται στο ίδιο πλαίσιο, έχουν όλες τις προϋποθέσεις να συμφωνήσουν μεταξύ τους και να συνεργαστούν» τόνισε ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε: «Τις όποιες διαφωνίες υπάρχουν για θέματα τακτικής πρέπει να τις δούμε στο πλαίσιο των αρχών τής ΝΔ […] ο καθένας είναι ελεύθερος να εκφράζει τη γνώμη του αλλά στο τέλος όλοι έχουμε κοινό όραμα να απαλλάξουμε τη χώρα από μια κυβέρνηση που δεν εξυπηρετεί

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments