Ελλάδα

Έντονη διαμαρτυρία Καμίνη προς Τόσκα

Έντονη διαμαρτυρία Καμίνη προς Τόσκα
Σε πιάτσα ναρκωτικών έχει μετατραπεί ο πεζόδρομος της Μασσαλίας.

Για όποιον περνάει τακτικά από κει, θα ‘χει εμπεδώσει, ότι δύσκολα θα γίνει κάτι να αλλάξει η εικόνα και η μυρωδιά που προδίδουν ότι εκεί είναι στέκι ναρκομανών. Κάτι, που έχει προκαλέσει την αντίδραση του Δημάρχου Αθηναίων.

Ο πεζόδρομος, σ΄ένα από τα κεντρικότερα σημεία της πρωτεύουσας, δίπλα ακριβώς από το πνευματικό κέντρο, δίπλα στη Νομική Σχολή, έχει μετατραπεί σε πιάτσα ναρκωτικών εδώ και μήνες.

Όπως καταγγέλλει με ανακοίνωσή του ο Δήμος, χθες βράδυ ματαιώθηκε εκδήλωση φοιτητών στο Πνευματικό Κέντρο “όταν δεκάδες συμμετέχοντας δέχθηκαν επίθεση από παρευρισκόμενους στον πεζόδρομο”. Σε γραπτή του δήλωση, ο κ. Καμίνης, επισημαίνει ότι “έχουν περάσει δέκα μήνες από τότε που, με επιστολή μου προς τον υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ζήτησα επιτακτικά σχέδιο αστυνόμευσης για την περιοχή γύρω από τη Νομική, τα Προπύλαια του Πανεπιστημίου και την Εθνική Βιβλιοθήκη, που βρίσκονται στο έλεος των εμπόρων και διακινητών ναρκωτικών”. Παράλληλα, ο κ. Καμίνης, επαναλαμβάνει την πρότασή του, για τη δημιουργία χώρων ιατρικώς ελεγχόμενης χρήσης ουσιών καλώντας την κυβέρνηση να αναλάβει σχετική πρωτοβουλία και διαβεβαιώνοντας ότι ο δήμος Αθηναίων είναι έτοιμος να συμβάλλει σ΄αυτό.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments