Αθλητισμός

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ – Σκάει διαζύγιο-βόμβα

Ραγδαίες εξελίξεις στην ΑΕΚ – Σκάει διαζύγιο-βόμβα
Η εικόνα της ΑΕΚ στον τελικό και το χαμένο τρόπαιο, ακόμα κι αν υπήρχε γκολ-οφσάιντ, φέρνει αποχωρήσεις στην ομάδα! Ποιος είναι ο πρώτος υποψήφιος;

​Μπορεί η ΑΕΚ να έχασε το Κύπελλο από ένα γκολ πεντακάθαρο οφσάιντ, ωστόσο οι Κιτρινόμαυροι αναγνωρίζουν πως η εικόνα της ομάδας δεν ήταν αυτή που έπρεπε.

Ο Μανόλο Χιμένεθ παρέταξε στο γήπεδο μία εμφανώς φοβισμένη ομάδα, η οποία δεν έπαιξε ποδόσφαιρο πρωτοβουλίας, με αποτέλεσμα ο αντίπαλος να φαίνεται ανώτερος, κάτι το οποίο θεωρούν ότι δεν ισχύει στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ.

Είναι επόμενο, λοιπόν, ότι αυτή την παρουσία της ομάδας τη χρεώνεται ο Ισπανός τεχνικός, ο οποίος έχασε δεδομένα πολλούς πόντους στη μάχη που δίνει για την παραμονή του στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, απαραίτητη προϋπόθεση για να μείνει ο Μανόλο Χιμένεθ στην ομάδα είναι να πετύχει τους στόχους που έχει θέσει η διοίκηση και ήδη ο πιο βασικός απ’ αυτούς, η κατάκτηση του Κυπέλλου, χάθηκε, ακόμα κι αν η διαιτησία έπαιξε σημαντικό ρόλο στην έκβαση του τελικού.

Πάντως, όπως προαναφέραμε, δεν είναι μόνο ο χαμένος τίτλος, αλλά και η εικόνα της ομάδας, καθώς θυμίζουμε ότι προκάτοχος του Μανόλο Χιμένεθ, Ζοσέ Μοράις, αποχώρησε επειδή η ΑΕΚ δεν μπορούσε να αποδώσει καλό ποδόσφαιρο.

Όπως και να έχει, η θέση του Ισπανού είναι πολύ δύσκολη και, πλέον, είναι όλα ανοιχτά για το μέλλον του, ενώ οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραμένει stand by, καθώς σας έχουμε αποκαλύψει και σε παλαιότερο ρεπορτάζ, ότι είναι διατεθειμένος να περιμένει τις εξελίξεις στην Ένωση, μιας και είναι πολύ ζεστός για να αναλάβει τον “κιτρινόμαυρο” πάγκο.

Χωρίς, πάντως, να αποκλείεται το ενδεχόμενο στην Ένωση να έχουν υπόψιν και κάποια άλλη περίπτωση προπονητή που δεν έχει δει ακόμα το φως της δημοσιότητας.

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments