Αθλητισμός

Νεϊμάρ: “Ο Μέσι δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη”

Νεϊμάρ: “Ο Μέσι δεν είναι από αυτόν τον πλανήτη”
Το πόσο μεγάλη σημασία έχει για εκείνον η παραμονή του Μέσι στην Μπαρτσελόνα, τόνισε σε συνέντευξή του ο Νεϊμάρ, που χαρακτήρισε τον συμπαίκτη του ως είδωλο και φίλο.

​Την ελπίδα του για άμεση ανανέωση του Μέσι με την Μπαρτσελόνα, έκανε ξεκάθαρη σε συνέντευξή του στη «Bein La Liga» ο Νεϊμάρ. «Είναι ένα είδωλο, ένας φίος με τον οποίο έχω την τύχη να προπονούμαι κάθε μέρα. Εύχομαι να ανανεώσει και ότι ο κόσμος της Μπάρτσα θα ξεκινήσει να δουλεύει για να μείνει ο Λίο μαζί μας»,τόνισε ο Βραζιλιάνος σταρ των «μπλαουγκράνα». 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Νεϊμάρ: 

Για το Μέσι: «Είμαι τέσσερα χρόνια μαζί του και μαθαίνω κάθε μέρα από εκείνον, πώς να κλωτσάω τη μπάλα, πώς να είμαι στα παιχνίδια. Ο Μέσι είναι από άλλον πλανήτη». 

Για την κίνηση του Λίο στο Μπερναμπέου: «Ήταν η καλύτερη εικόνα του clasico, μία εικόνα που θα μείνει στην ιστορία». 

Για το μέλλον του: «Θέλω να είμαι εδώ, γι’ αυτό ανανέωσα, είμαι πολύ χαρούμενος με όσα έχω κάνει εδώ για την ομάδα, χαρούμενος με τους συμπαίκτες μου και νιώθω σαν στο σπίτι μου». 

Για το αντίο του Λουίς Ενρίκε: «Πάντα θέλει να κερδίζει, πάντα θέλει να συμβαίνουν καλά πράγματα στην ομάδα. Πιστεύω ότι είναι ένας από τους μεγαλύτερους προπονητές. Θα μας λείψει, του εύχομαι τα καλύτερα για την καριέρα και τη ζωή του και τον ευχαριστώ για όλα όσα μας έμαθε. Όμως τώρα πρέπει να συνεχίσουμε». 

Για την αποβολή του στη Μάλαγα: «Έμαθα από αυτό. Η δεύτερη κίτρινη είναι δικό μου λάθος, γιατί πήγα με δύναμη στην μπάλα, δεν διαμαρτύρομαι για την αποβολή μου εκεί. Όμως για την κάρτα στην αρχή, αυτή δεν έχει να κάνει με τίποτα με το παιχνίδι». 

Για το πρωτάθλημα: «Δεν μπορούμε να σκεφτόμαστε τη Ρεάλ, αλλά εμάς. Αν κάνουμε τα δικά μας πιστεύω ότι μπορούμε να είμαστε πρωταθλητές. Αν δεν τα δώσουμε όλα, δεν θα κερδίσουμε τα παιχνίδια».

Πηγή: sdna.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments