Ελλάδα

Καταδίκη του Πρωτόπαπα στην υπόθεση με τον Μωυσόγλου

Καταδίκη του Πρωτόπαπα στην υπόθεση με τον Μωυσόγλου
Έξι χρόνια μετά την αγωγή που κατέθεσε ο Φίλιππος Μωυσόγλου εις βάρος του Χρήστου Πρωτόπαπα, ο τελευταίος υποχρεούται από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών να καταβάλει αποζημίωση στον Φίλιππο Μωυσόγλου με το νόμιμο τόκο, ενώ καταδικάστηκε στην καταβολή των δικαστικών εξόδων.

Μετά την μεγάλη αποζημίωση που είχε κληθεί να πληρώσει στον Γιώργο Κουρή για συκοφαντική δυσφήμιση, ο πρώην υπουργός του ΠΑΣΟΚ, κ. Χρήστος Πρωτόπαπας, είχε ακόμα μια δικαστική “ήττα”.

Ο πρώην υπεύθυνος Υγείας του ΠΑΣΟΚ είχε προχωρήσει το 2007 σε κατηγορίες εναντίον του Φιλίππου Μωυσόγλου, ο οποίος είχε μόλις τοποθετηθεί διοικητής στο Σιμανόγλειο Νοσοκομείο και με ύβρεις και απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς θέλησε να τον πλήξει, βάζοντας τον επί της ουσίας στη… μέση της κόντρας με τη Νέα Δημοκρατία.

Δέκα χρόνια μετά από εκείνη την επίθεση και έξι χρόνια μετά την αγωγή που κατέθεσε ο Φίλιππος Μωυσόγλου εις βάρος του Χρήστου Πρωτόπαπα, ο τελευταίος υποχρεούται από το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών να καταβάλει αποζημίωση στον Φίλιππο Μωυσόγλου με το νόμιμο τόκο, ενώ καταδικάστηκε στην καταβολή των δικαστικών εξόδων από τον Πρωτόπαπα.

Δείτε στις φωτογραφίες που ακολουθούν τις αποφάσεις του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών:

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments