Ελλάδα

Παραιτήθηκε ο Λάμπης Ταγματάρχης από την ΕΡT

Παραιτήθηκε ο Λάμπης Ταγματάρχης από την ΕΡT

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Με επιστολή του στον Νίκο Παππά. Φαίνεται ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ανάρτηση της Κ. Ακριβοπούλου στο facebook λόγω της οποίας η ΝΔ ζήτησε να αποπεμφθεί η δημοσιογράφος από την ΕΡΤ.

Με επιστολή του προς τον υπουργό Ψηφιαικής Πολιτικής Νίκο Παππά, παραιτήθηκε από τη θέση του διευθύνοντος συμβούλου στην ΕΡΤ ο δημοσιογράφος Λάμπης Ταγματάρχης.

Αν και δεν είναι ακόμη γνωστοί οι λόγοι της παραίτησής του, τον τελευταίο καιρό φαίνεται ότι είχαν υπάρξει κάποιες διαφωνίες ανάμεσα στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της ΕΡΤ και τις επιλογές για την πολιτική του καναλιού.

Φαίνεται ότι η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι ήταν η ανάρτηση της Κ. Ακριβοπούλου στο facebook λόγω της οποίας η ΝΔ ζήτησε να αποπεμφθεί η δημοσιογράφος από την ΕΡΤ.

Υπενθυμίζεται ότι σε ανύποπτο χρόνο ο Λάμπης Ταγματάρχης είχε δηλώσει ότι δεν θα ξεπεράσει τα δύο χρόνια θητείας στη θέση του στο κρατικό κανάλι.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.