Αθλητισμός

Εξετάζει Θόρντον ο ΠΑΟΚ (vids)

Εξετάζει Θόρντον ο ΠΑΟΚ (vids)
H δύσκολη περίπτωση του Αμερικανού γκαρντ.

Στον ΠΑΟΚ συνεχίζουν την αναζήτηση του γκαρντ που θα πλαισιώσει ιδανικά τους υπόλοιπους παίκτες της «ασπρόμαυρης» περιφέρειας και ο οποίος θα αποτελέσει την τελευταία μεταγραφική κίνηση για φέτος.

Μάλιστα, όπως έχουμε αναφέρει, πρόθεση των ιθυνόντων της «ασπρόμαυρης» ΚΑΕ είναι η απόκτηση ενός παίκτη στη θέση «2» που θα ανεβάσει ακόμη περισσότερο το επίπεδο και θα συνδυάζει τόσο την ικανότητα στην οργάνωση του παιχνιδιού όσο και στο σκοράρισμα.

Έτσι, μία από τις περιπτώσεις που εξετάζονται από τον Ηλία Παπαθεοδώρου και τους συνεργάτες του, είναι αυτή του Μάρκους Θόρντον. Ο 24χρονος ύψους 1.93μ γκαρντ είναι ένας πολύ δύσκολος στόχος, μπορεί να αγωνιστεί και στον άσο και ως δυάρι, ενώ επιλέχτηκε στο draft το 2015 από τους Boston Celtics!

Έγινε γνωστός από την παρουσία τους στο Πανεπιστήμιο της Βιρτίζινια, ενώ η επαγγαλεματική του καριέρα του ξεκίνησε το 2015-16 στους Σίδνεϊ Κινγκς. Κατόπιν, αγωνίστηκε στο NBDL για λογαριασμό των Maine Red Claws ενώ από το 2016 και μέχρι πρότινος αγωνίστηκε στη Serie A της Ιταλίας με την φανέλα της Βικτόρια Λιμπέρτας.

Πλέον, αγωνίζεται στην Κίνα για λογαριασμό των Guangzi Rhinos, όπου λίγο καιρό ολοκληρώνονται οι αγωνιστικές υποχρεώσεις. Παρ’ όλα αυτά, για την ώρα, η υπόθεση είναι πολύ δύσκολη, ωστόσο οι επιτελείς του Δικεφάλου, όπως είναι φυσικό, εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις…

Δείτε παρακάτω highlights από στιγμές της καριέρας του Μάρκους Θόρντον:

Πηγή: inpaok.com

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments