Lifestyle

Nomads: Έρωτας μεταξύ παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης

Nomads: Έρωτας μεταξύ παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης
Ένας έρωτας φαίνεται πως γεννήθηκε στο Nomads με δύο παίκτες να έχουν έρθει λίγο πιο κοντά.

Η χημεία των δύο παικτών του Nomads από την ομάδα του Ωκεανού δεν έχει περάσει απαρατήρητη ούτε από τους ανθρώπους της παραγωγής, ούτε από τους συμπαίκτες τους, οι οποίοι καθημερινά βλέπουν το ειδύλλιο να εκτυλίσσεται.

Ο Γιώργος Κατσινόπουλος και η Δήμητρα Φραντζή φαίνεται πως έχουν έρθει πιο κοντά, σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, με τον έρωτα να φωλιάζει στο νησί Παλαουάν.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιώργος Κατσινόπουλος, τον οποίο πολλοί χρήστες των social media αποκαλούν «νέο Ντάνο», γεννήθηκε στην Αθήνα πριν από 39 χρόνια.

Είναι παγκόσμιος πρωταθλητής grappling και πανευρωπαϊκός πρωταθλητής brazilian jiu jitsu. Μάλιστα, το 2017 βραβεύτηκε και εντάχθηκε στο ευρωπαϊκό Hall οf Fame των πολεμικών τεχνών. «Ηρθα στο παιχνίδι για να δοκιμάσω τα όριά μου. Στην παραλία μπορώ να βοηθήσω κι εμένα και τους συμπαίκτες μου και ανυπομονώ να ζήσω σ’ αυτήν. Ηρθα για να ζήσω στην παραλία, όχι στη βίλα» είχε δηλώσει λίγο πριν μπει στο reality επιβίωσης.

Από την άλλη, η Δήμητρα Φραντζή γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Χαλκίδα. Είναι προπονήτρια και γυμνάστρια στίβου. Σπούδασε Νοσηλευτική και στη συνέχεια φοίτησε στη Γυμναστική Ακαδημία. Λατρεύει τα ταξίδια και το διάβασμα και είναι εξαιρετική μαγείρισσα.

Η καλλίγραμμη κοπέλα είχε φιλοξενηθεί στην εφημερίδα «Espresso Girl», τον περασμένο Μάρτιο, όπου είχε πει χαρακτηριστικά ότι της αρέσει το παλιό, παραδοσιακό φλερτ. «Νομίζω ότι γεννήθηκα σε λάθος εποχή! Μου αρέσει το φλερτ της παλιάς σχολής, αυτό που γίνεται πρόσωπο με πρόσωπο» δήλωνε τότε, ενώ είχε αποκαλύψει πως για την ίδια ο ιδανικός άντρας είναι «σοβαρός, ευγενικός, ειλικρινής», για να καταλήξει στην ατάκα: «Δεν υπάρχει ιδανικό αρσενικό!». Λέτε πλέον να έχει αναθεωρήσει;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments