Ελλάδα

Δημήτρης Κουφοντίνας: Βγήκε από τη φυλακή (vid)

Δημήτρης Κουφοντίνας: Βγήκε από τη φυλακή (vid)
Ο Δημήτρης Κουφοντίνας πέρασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι την πύλη των φυλακών Κορυδαλλού μετά την 48ωρη άδεια που του δόθηκε. Δείτε βίντεο από τη στιγμή που βγαίνει και... αποθεώνεται.

Έξω από τη φυλακή, τον Δημήτρη Κουφοντίνα τον περίμεναν φίλοι, μερικοί από τους οποίους φώναζαν συνθήματα για την απελευθέρωσή του μετά την 48ωρη άδειά του.

Ο ίδιος χαμογελαστός και συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Αγγελική Σωτηροπούλου και τον γιο του Έκτορα, δεν έκανε καμμία δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν.

Αντ’ αυτού μίλησε η δικηγόρος του Ιωάννα Κούρτοβικ η οποία εξήγησε τους λόγους που νόμιμα όπως είπε χαρακτηριστικά του χορηγήθηκε η εν λόγω άδεια. Επεσήμανε δε ότι ο νόμος εδώ εφαρμόστηκε στο έπακρο καθώς όπως ορίζεται κάθε 60 μέρες έχει δικαίωμα να κάνει άιτηση για άδεια, κάτι που συνέβη επανειλλημένα, στην περίπτωση Κουφοντίνα.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας κατά την 48ωρη άδειά του θα χρειαστεί να δώσει το "παρών" δύο φορές τη μέρα, δηλαδή θα χρειαστεί να παρουσιαστεί τέσσερις φορές συνολικά κατά τη διάρκεια της άδειάς του, στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του στον Βαρνάβα.

Ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγαίνει μετά από αλλεπάλληλες αιτήσεις με το συμβούλιο των φυλακών να κρίνει ως καλή τη συμπεριφορά του μέσα στη φυλακή τα τελευταία 15 χρόνια, καθώς δεν έχει διαπράξει κανένα πειθαρχικό παράπτωμα. Μάλιστα νωρίτερα με ανακοίνωσή τους οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι υπεραμύνθηκαν της απόφασης να εγκριθεί η άδειας καθώς όπως υποστήριξαν ο Δημήτρης Κουφοντίνας επί 15 χρόνια εφαρμόζει στο έπακρο όλα όσα ορίζει ο νόμος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments