Γυναίκα

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τι απάντησε για τη σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου (vid)

Γιώργος Αγγελόπουλος: Τι απάντησε για τη σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου (vid)
Αν και ενοχλημένος, ο Γιώργος Αγγελόπουλος, απάντησε στους δημοσιογράφους για τη σχέση του με τη Ντορέττα Παπαδημητρίου.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος ήταν καλεσμένος της Ναταλίας Γερμανού στο ραδιόφωνο του Sfera 102,2 και η ερώτηση για τη σχέση του με την Ντορέττα Παπαδημητρίου δε θα μπορούσε να λείψει.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν τον νικητή του Survivor, Γιώργο Αγγελόπουλο στα γραφεία του σταθμού και δεν θα μπορούσαν να μην τον ρωτήσουν μεταξύ άλλων και για τις φήμες που ακούγονται και τον θέλουν ζευγάρι με την Ντορέτα Παπαδημητρίου.

«Δεν καταλαβαίνω γιατί επιμένετε να μας βγάζετε ζευγάρι από τη στιγμή που έχουμε δηλώσει ότι είμαστε φίλοι, έχουμε γνωριστεί και θα κάνουμε και δουλειά μαζί τέλος του μήνα.» απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος ενοχλημένος. Ωστόσο, ρωτήθηκε και για τις φήμες των τελευταίων ημερών που τον θέλουν να παρουσιάζει το Survivor Πανόραμα όπως γίνεται με τους νικητές στην Τουρκία.

«Δεν ξέρω αν στην Τουρκία συμβαίνει αυτό. Δεν μου έχει γίνει κάποια πρόταση αλλά θα δούμε. Αν μου γινόταν θα έπρεπε να το σκεφτώ» απάντησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος, ο οποίος θα δώσει τις δικές του εξετάσεις ως παρουσιαστής στα βραβεία Time Out μαζί με την Ντορέττα Παπαδημητρίου. «Είναι ένα πρώτο βήμα όσον αφορά την παρουσίαση κάποιου event και είναι και ένα καλό test για εμένα κι από εκεί και πέρα θα δούμε», εξήγησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments