Τουρισμός

Μύκονος: Στο top των παγκόσμιων προορισμών της Airbnb για το 2018

Μύκονος: Στο top των παγκόσμιων προορισμών της Airbnb για το 2018
Η Μύκονος έχει αυτή την περίοδο σχεδόν τριπλάσιες κρατήσεις σε σχέση με πέρυσι και βρίσκεται ψηλά στη λίστα των προορισμών της Airbnb.

 Η Μύκονος, ο πιο δημοφιλής προορισμός του Αιγαίου που προτιμάται από χιλιάδες ανθρώπους όλου του κόσμου κάθε χρόνο, συγκαταλέγεται στους καλύτερους προορισμούς της Airbnb με βάση τις μέχρι σήμερα κρατήσεις για το 2018 και την αύξηση που παρουσιάζουν σε σύγκριση με την αντίστοιχη περίοδο την χρονιά που μας πέρασε.

Έτσι, το νησί Μυκόνου έχει αυτή την περίοδο σχεδόν τριπλάσιες κρατήσεις σε σχέση με πέρυσι, με μία αύξηση της τάξεως του 173%, αποτελώντας μάλιστα έναν από τους λίγους ευρωπαϊκούς προορισμούς στη συνολική 20άδα των προορισμών με τη μεγαλύτερη αύξηση παγκοσμίως. 

Το ελληνικό νησί βρίσκεται στην 19η θέση της συνολικής κατάταξης, ενώ πρώτη θέση με μία αύξηση 2.175% βρίσκεται η περιοχή Γκάνγουον στην Κορέα, εκεί όπου θα πραγματοποιηθούν τον Φεβρουάριο οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες. 

Από ευρωπαϊκούς προορισμούς, στην ίδια λίστα με τη μεγαλύτερη άνοδο στις κρατήσεις βρίσκονται το διάσημο τουριστικό θέρετρο της Βρετανίας, το Μπόρνμουθ στη δεύτερη θέση με μία αύξηση κατά 353%, η Πάφος και η περιοχή γύρω από την Αμμόχωστο (+234%), το Κάρντιφ επίσης στη Μεγάλη Βρετανία (+206%) και το Ζάγκρεμπ στην Κροατία με μία αύξηση κατά 175%.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments