Lifestyle

Παίκτρια του Power of Love ψάχνει την αγάπη στο ριάλιτι… αλλά έχει σχέση με γιο εφοπλιστή

Παίκτρια του Power of Love ψάχνει την αγάπη στο ριάλιτι… αλλά έχει σχέση με γιο εφοπλιστή

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Αληθεύει η πληροφορία; Κι αν ναι, τι κάνει στο παιχνίδι του... έρωτα;

Σκάει κι άλλη "βόμβα" στο Power of Love. Η Στέλλα Μιζεράκη, το πολυσυζητημένο κορίτσι του ριάλιτι που απασχόλησε πρόσφατα την επικαιρότητα επειδή ανάρτησε στο Instagram φωτογραφίες της με φόντο την τουρκική σημαία, έχει ένα μυστικό που δεν είχε βγει στο φως της δημοσιότητας μέχρι σήμερα.

Ένας από τους ανθρώπους που έζησε μαζί της στη βίλα και πλέον έχει αποχωρήσει από αυτήν, αποκάλυψε πως "Η Στέλλα τα έχει με τον Γιάννη Λεβεντάκη, τον γιο του γνωστού εφοπλιστή Γιώργου Λεβεντάκη, και το κρύβει. Ο λόγος που μπήκε στο ριάλιτι είναι για να αποκτήσει δημοσιότητα και να βγάλει χρήματα! Δεν ψάχνει την αγάπη".

Υποστήριξε επίσης, πως η ξανθιά παίκτρια, διατηρεί καθημερινή επικοινωνία με τον σύντροφό της μέσω μηνυμάτων στα social media, ενώ τηλεφωνιούνται κιόλας κάθε φορά που εκείνη παίρνει έξοδο από τη βίλα του ΣΚΑΪ.

Όσο για τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram από την Κωνσταντινούπολη με φόντο την τουρκική σημαία, μπροστά από τζαμί, τις αφαίρεσε, έπειτα από τον σάλο που ξέσπασε.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.