Αθλητισμός

“Pan Asia” vs “Athens Alive”: Το μπρα ντε φερ με έπαθλο τον Παναθηναϊκό

“Pan Asia” vs “Athens Alive”: Το μπρα ντε φερ με έπαθλο τον Παναθηναϊκό
Τα ατού και τα μειονεκτήματα των δύο... στρατοπέδων, που διεκδικούν να πάρουν τον Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο χρόνος, το γήπεδο, η κυβέρνηση, η στάση του Αλαφούζου.

Και τελικά, από εκεί που πριν από λίγους μήνες και συγκεκριμένα μετά την απόσυρση του ενδιαφέροντος του Σπύρου Θεοδωρόπουλου και του "ναυαγίου" στην πρώτη προσπάθεια Γιαννακόπουλου να πάρει την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, δεν υπήρχε φως στον ορίζοντα της επόμενης μέρας του Παναθηναϊκού, ο Γιάννης Αλαφούζος έχει να διαχειριστεί δύο προτάσεις.

Όχι φήμες, πληροφορίες και σενάρια, αλλά χειροπιαστές προτάσεις. Η μία από το "Athens Alive" και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Η άλλη από το "Pan Asia Investments" και τον Πάιροζ Πιεμπονγκσάντ, τον Ταϋλανδό επιχειρηματία, που ήδη έχει κάνει ραντεβού με τον Αλαφούζο και ζητάει… εδώ και τώρα την ΠΑΕ.

Ο Αλαφούζος δεν έχει πρόβλημα να δώσει την ομάδα σε οποιονδήποτε μπορεί να εγγυηθεί πως το μέλλον της θα είναι καλύτερο. Σαφώς και μια μικρή προτίμηση έχει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αφού το όνομά του αποτελεί εγγύηση, όμως αν η "Pan Asia" προσφέρει χρήματα και εγγυήσεις, τι να κάνει ο Mr ΣΚΑΪ; Να περιμένει πότε θα απαντήσει η κυβέρνηση για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ; Και μέχρι τότε, τι θα γίνει με τον Παναθηναϊκό, με τα χρέη που τρέχουν, ακόμα και με τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν;

Όσοι γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις των δύο υποθέσεων, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να πάμε σε ένα… μπρα ντε φερ. Από τη μία το "Athens Alive" και από την άλλη το "Pan Asia". Με συγκεκριμένα προτερήματα και μειονεκτήματα για τον καθένα.

Το "Athens Alive" έχει μπροστά το όνομα που έχει γράψει ιστορία στον Παναθηναϊκό. Ο Γιαννακόπουλος θα είναι αποδεκτός από τον κόσμο πάντα. Και σαν μπροστάρης του "Athens Alive" θα αποτελεί για πάντα την εγγύηση. Όμως ο χρόνος δεν είναι με το μέρος του. Το πρότζεκτ της κοινοπραξίας είναι χρονοβόρο και ίσως ο Παναθηναϊκός μέχρι τότε να μην αντέξει.

Από την άλλη, το "Pan Asia" ζητά αλλαγή εδώ και τώρα. Να μπει άμεσα στην ΠΑΕ, να την αναλάβει, να τρέξει τον σχεδιασμό και μαζί και το γηπεδικό. Όμως κι εδώ υπάρχουν ερωτηματικά. Αν πράγματι ο Ταϋλανδός επιχειρηματίας θέλει τον Βοτανικό, πως θα ξεπεραστούν όλα εκείνα τα εμπόδια που υπήρχαν στο παρελθόν; Πως θα προχωρήσει ένα τέτοιο γηπεδικό πρότζεκτ, που μπορεί να χρειαστούν ακόμα και χρόνια;

Τα ερωτήματα είναι πολλά και η αγωνία του κόσμου του Παναθηναϊκού μεγάλη. Όμως ο Γιάννης Αλαφούζος, που αυτή τη στιγμή φαίνεται να έχει χάσει ακόμα και τον τελευταίο υποστηρικτή που είχε στην ομάδα, μετράει μέρες στον σύλλογο. Αυτό μοιάζει πλέον δεδομένο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δεν είναι μόνο ο Κουρμπέλης: Ποιον άλλο "πράσινο" παίκτη κοιτάζει ο ΟλυμπιακόςΔύο πανίσχυροι Έλληνες επιχειρηματίες μαζί με Πιεμπονγκσάντ στον ΠΑΟΠιεμπονγκσάντ: "Θα αλλάξει επίπεδο ο Παναθηναϊκός, να επιστρέψει στο Τσάμπιονς Λιγκ"

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments