Διεθνή

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του πρώην υπουργού Άμυνας της Τουρκίας

Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη δολοφονία του πρώην υπουργού Άμυνας της Τουρκίας
Πανικός επικρατεί στην Τουρκία, καθώς ο πρώην υπουργός Άμυνας Ερτζάν Βουραλχάν δολοφονήθηκε την ώρα που καθόταν σε καφετέρια στο Σίρκετζι της Κωνσταντινούπολης.

Συναγερμός σήμανε στην Τουρκία το μεσημέρι της Τετάρτης, καθώς ο Ερτζάν Βουραλχάν δολοφονήθηκε στην Κωνσταντινούπολη, σε επίθεση με μαχαίρι.

Ο πρώην υπουργός Αμυνας της Τουρκίας είχε λεκτική αντιπαράθεση με κάποιον έξω από καφετέρια και στη συνέχεια δέχθηκε τη μοιραία μαχαιριά, στον λαιμό, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες που μεταδίδουν τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης, Yüksel Karababa, ο οποίος συνελήφθη, μαχαίρωσε τον Βουραλχάν στο λαιμό, δύο φορές, προκαλώντας όπως είναι φυσικό πανικό σε όσους βρίσκονταν τριγύρω.

Δείτε το βίντεο ντοκουμέντο

Δράστης: Αυτό του άξιζε

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν ότι ο πρώην υπουργός έπινε τσάι, όταν ο δράστης τον πλησίασε, κάθισε δίπλα του, λογομάχησαν και κάποια στιγμή τον μαχαίρωσε!

Ο δράστης της επίθεσης

Όπως μεταδίδουν τουρκικά ΜΜΕ, ο δράστης του είπε «αυτό σου αξίζει», μόλις έμπηξε το μαχαίρι στο λαιμό του. Το ίδιο απάντησε ο Yüksel Karababa και στους δημοσιογράφους, όταν τον ρώτησαν γιατί το έκανε: «Του άξιζε».

Να σημειωθεί ότι ο  Βουραλχάν είχε διατελέσει υπουργός Άμυνας της Τουρκίας από τον Δεκέμβριο του 1987 έως τον Μάρτιο του 1989.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Νεκρός ο πρώην υπουργός Άμυνας της Τουρκίας – Τον μαχαίρωσαν στον λαιμό (vid)Τουρκία: Η αντίδραση της αντιπολίτευσης στις εκλογές ΕρντογάνΞαφνική βόμβα από Ερντογάν – Πρόωρες εκλογές στην Τουρκία στις 24 Ιουνίου

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments