Πολιτική

Βαρόμετρο Public Issue: Η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει εκλογές – Στα “Τάρταρα” η δημοφιλία Τσίπρα

Βαρόμετρο Public Issue: Η πλειοψηφία των Ελλήνων θέλει εκλογές – Στα “Τάρταρα” η δημοφιλία Τσίπρα
Οι Έλληνες φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι με την κυβέρνηση, σε ποσοστό 86%, αλλά και με την αντιπολίτευση, σε ποσοστό 79%. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ.

Το Πολιτικό Βαρόμετρο της Public Issue δείχνει ότι το 77% των Ελλήνων είναι δυσαρεστημένο με την κυβέρνηση, καθώς πιστεύουν ότι κινείται σε λάθος κατεύθυνση, ενώ το 56% ζητά να γίνουν εκλογές.

Σύμφωνα με τα αποτελέσματα οι πολίτες είναι δυσαρεστημένοι από την κυβέρνηση, σε ποσοστό 86%.

Προσχεδιασμένη θεωρεί την σύλληψη των δυο Ελλήνων στρατιωτικών που παραμένουν φυλακισμένοι στην Αδριανούπολη, το 83% των ερωτηθέντων, σύμφωνα με το βαρόμετρο της Public Issue, για τον Απρίλιο.

Οι Έλληνες φαίνεται πως είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι τόσο με την κυβέρνηση -σε ποσοστό 86%- όσο και με την αντιπολίτευση -σε ποσοστό 79%.

Ακόμα, ιδιαίτερα μεγάλα ποσοστά δημοφιλίας στο ελληνικό κοινό φαίνεται πως έχει ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντιμιρ Πούτιν, με 58%, ιδιαίτερα αν τα συγκρίνει κανείς με εκείνα του Αμερικανού ομολόγου του, που συγκεντρώνει μόλις το 28%.

Στην ενότητα του πολιτικού βαρόμετρου «ποια φράση αντιστοιχείτε σε ποιο κόμμα», ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα πάντα με τους ερωτηθέντες «Περνά κρίση», η Νέα Δημοκρατία «Έχει μέλλον και προοπτική», η Χρυσή Αυγή «είναι ενωμένη», το Κίνημα Αλλαγής όπως το Ποτάμι και οι Ανεξάρτητοι Έλληνες «Περνάει κρίση», το ΚΚΕ «είναι πιο κοντά στα συμφέροντα των περισσότερο αδύναμων κοινωνικών στρωμάτων», ενώ η Ένωση Κεντρώων «Περνάει κρίση» και «Είναι πιο κοντά στα συμφέροντα της μεσαίας τάξης.

Τέλος, το 55% των ερωτηθέντων, πιστεύει πως το επόμενο έτος θα είναι χειρότερο για την προσωπική του οικονομική κατάσταση, ενώ το 56% πιστεύει πως είναι καλύτερο να γίνουν εκλογές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:"Αρένα" η Βουλή για τις ελληνοαλβανικές σχέσεις

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments