Αθλητισμός

Στο ΟΑΚΑ ο ατζέντης επιθετικού που ήθελε ο Παναθηναϊκός – Θα έρθει στην Ελλάδα ο παιχταράς;

Στο ΟΑΚΑ ο ατζέντης επιθετικού που ήθελε ο Παναθηναϊκός – Θα έρθει στην Ελλάδα ο παιχταράς;
Φούντωσαν οι φήμες τις τελευταίες μέρες.

Τον θυμάστε τον Πούκι; Τον επιθετικό της Μπρόντμπι, για τον οποίο οι πράσινοι έδιναν τα… ρέστα τους (την περίοδο που ο Αλαφούζος σκορπούσε χρήμα) για να τον φέρουν στην Ελλάδα; Ο Φινλανδός επιθετικός παρέμεινε στη Μπρόντμπι, με την οποία εξακολουθεί να… βγάζει μάτια (19 γκολ και 10 ασίστ τη φετινή σεζόν) και ήδη ο ΠΑΟΚ φέρεται να κοιτάζει την περίπτωσή του.

Μια παρουσία στα επίσημα του ΟΑΚΑ μάλιστα το περασμένο Σάββατο στον τελικό Κυπέλλου ήρθε να βάλει… φωτιά στις φήμες και στα σενάρια για τον Πούκι. Ισπανός ατζέντης, ο οποίος συνεργάζεται με τον μάνατζερ του Πούκι, ήταν στο ΟΑΚΑ και είδε το ματς του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ.

Μάλιστα, όλα αυτά συνέβησαν λίγες ώρες πριν ο ταλαντούχος επιθετικός πει το "όχι" στην πρόταση ανανέωσης που του έκανε η Μπρόντμπι. Ένα "όχι" που δείχνει ξεκάθαρα τη διάθεσή του για να αποχωρήσει από την ομάδα της Δανίας έπειτα από αρκετά χρόνια.

Θα έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του ΠΑΟΚ; Θα το δείξει το μέλλον. Πάντως ο ίδιος φέρεται να εξετάζει προτάσεις κι από άλλους συλλόγους και κυρίως της Γερμανίας. Όμως δεν πρόκειται για ομάδες που διεκδικούν τίτλους. Ενώ στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ θα κάνει πρωταθλητισμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΟΚ: Με Άγιαξ ή Βασιλεία στον 2ο προκριματικό του Champions League

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments