Άντρας
pagenews.gr / Άντρας / Χαμός! Διέρευσαν αδημοσίευτες πορνό φώτο της Έμιλι Ρατακόφσκι (τα κάνει ΟΛΑ)!!!
Χαμός! Διέρευσαν αδημοσίευτες πορνό φώτο της Έμιλι Ρατακόφσκι (τα κάνει ΟΛΑ)!!! | Pagenews.gr
Pagenews Team

Οι εν λόγω φωτογραφίες τραβήχτηκαν τέσσερα χρόνια πριν, το 2012 και μερικές από αυτές χρησιμοποιήθηκαν για τις ανάγκες περιοδικού. Τότε μάλιστα, όσες δημοσιεύτηκαν είχαν χαρακτηριστεί ως «πορνογραφικές». Σήμερα, ο καλλιτέχνης εκδίδει όλη τη συλλογή σε ένα λεύκωμα – υπερπαραγωγή που οι θαυμαστές της 25χρονης Βρετανίδας θα λατρέψουν, καθώς περιλαμβάνει περισσότερα από 70 γυμνά πορτραίτα του μοντέλου.

«Είναι παραβίαση της ζωής μου. Κρατήθηκα για να μην τοποθετηθώ δημόσια για τις φωτογραφίες που πρόσφατα έδωσε στην κυκλοφορία ο Λέντερ για να μην τον εκθέσω δημόσια. Αλλά έφτασα στα όρια μου. Αυτές οι φωτογραφίες που χρησιμοποιούνται χωρίς την άδειά μου είναι ένα ακόμη παράδειγμα σε όλα όσα αντισκέκομαι σθεναρά και δικαιολογούν αυτό που πρεσβεύω: οι γυναίκες έχουμε το δικαίωμα να επιλέγουμε πότε και πως θέλουμε να μοιραστούμε τη σεξουαλικότητα και τα σώματα μας.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν έδωσα έγγραφη άδεια αναδημοσίευσης τους, ούτε πληρώθηκα για αυτό. Θα ήθελα να κρατηθεί ιδιωτικό το νομικό καθεστώς αυτής της φωτογράφισης και θα το εκτιμούσα αν βγάζετε τα συμπεράσματα σας, βασισμένα σε αλήθειες και όχι υποθέσεις», έγραψε η Ρατακόφσκι στον προσωπικό της λογαριασμό στο Τwitter, τονίζοντας πως οι συγκεκριμένες φωτογραφίες τραβήχτηκαν για τις ανάγκες μιας αισθησιακής φωτογράφισης και ουδέποτε της ζητήθηκε η άδεια για να κυκλοφορήσουν ξεχωριστά σε λεύκωμα.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι οι λήψεις αυτές γράφουν ιστορία!


πηγή: panathinaikos24.gr


2016