Ελλάδα
pagenews.gr / Ελλάδα / Προφυλακιστέος ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους για εκβιάσεις μεσιτών ακινήτων
Προφυλακιστέος ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους για εκβιάσεις μεσιτών ακινήτων | Pagenews.gr
Pagenews Team 27 Δεκεμβρίου 2016, 16:47 27 Δεκεμβρίου 2016, 16:47

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο ένας από τους τρεις κατηγορούμενους για υποθέσεις εκβίασης μεσιτών και κατασκευαστών ακινήτων.

Οι κατηγορούμενοι, που είναι αντιμέτωποι με κατηγορίες για εκβίαση και εγκληματική οργάνωση, απολογούνταν από το πρωί ενώπιον του ανακριτή.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ο ένας από αυτούς, 49 ετών, παίρνει το δρόμο για τις φυλακές, καθώς βαρύνεται επιπλέον, με έκρηξη στο αυτοκίνητο ενός εκ των θυμάτων της ομάδας.

Στην υπόθεση είναι κατηγορούμενος και ο 46χρονος γιος γνωστού καλλιτέχνη, ο οποίος μετά την απολογία του αφέθηκε ελεύθερος, με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα.

 Ελεύθερος, επίσης με περιοριστικούς όρους, αφέθηκε και ο τρίτος της ομάδας των συλληφθέντων για την υπόθεση, πεθερός του 46χρονου, που ασχολείται με μεσιτείες ακινήτων, ο οποίος φέρεται να είχε το ρόλο του διαμεσολαβητή. Ανακριτής και εισαγγελέας επέβαλαν στον 65χρονο μεσίτη, εγγύηση 3 χιλιάδων ευρώ, απαγόρευση εξόδου από τη χώρα και υποχρεωτική εμφάνιση μία φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 46χρονος, απολογούμενος, αρνήθηκε ότι γνώριζε για εκβιάσεις, ενώ φαίνεται πως τα στοιχεία της δικογραφίας σε βάρος του δεν κρίθηκαν ισχυρά για την εμπλοκή του, με αποτέλεσμα ανακριτής και εισαγγελέας να του επιβάλουν μόνο τον όρο της απαγόρευσης εξόδου και να αφεθεί ελεύθερος.

Ετικέτες: 


2016