Αθλητισμός

Tρόμος πάνω από την Τούμπα πριν από τη Σάλκε – Τι φοβάται ότι θα συμβεί η ΠΑΕ και το… σχέδιο εξόντωσης!

Tρόμος πάνω από την Τούμπα πριν από τη Σάλκε – Τι φοβάται ότι θα συμβεί η ΠΑΕ και το… σχέδιο εξόντωσης!
Μεγάλη ανησυχία υπάρχει στον ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν από το μεγάλο παιχνίδι με τους Γερμανούς στην Τούμπα...

Η Τούμπα πάλι θα ΄ναι… καζάνι σήμερα το βράδυ, όμως αυτή τη φορά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έχει προετοιμαστεί πολύ καλύτερα από ότι στις 23 Αυγούστου 2012 για να μη συμβεί το παραμικρό που θα φέρει ξανά τον Δικέφαλο του Βορρά στο σκαμνί της ΟΥΕΦΑ!

Στο πρώτο ευρωπαϊκό παιχνίδι του ΠΑΟΚ με μεγαλομέτοχο τον Ιβάν Σαββίδη, αυτό με τη Ραπίντ Βιέννης στην Τούμπα στις 23/8/2012, μπορεί οι ασπρόμαυροι να κέρδισαν τους Αυστριακούς με 2-1 αλλά τα εκτεταμένα επεισόδια που ξεκίνησαν από την κερκίδα των φιλοξενούμενων με εκτόξευση φωτοβολίδων προς τη θύρα 7, είχαν ως αποτέλεσμα την τιμωρία της Τούμπας με 3 αγωνιστικές. Το αποτέλεσμα ήταν ο ΠΑΟΚ να αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του στον «τελικό» με τη Σάλκε την επόμενη χρονιά και τους Γερμανούς να παίρνουν τελικά το εισιτήριο για τους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ!

Η νέα κλήρωση με τους Γερμανούς, σήκωσε στο… πόδι τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ εξαιτίας των επεισοδίων που συνέβησαν στο παιχνίδι με τη Σάλκε στη «Βέλτινς Αρένα» μεταξύ Γερμανών οπαδών και γερμανικής αστυνομίας με αφορμή μία σημαία των Σκοπίων που σηκώθηκε στην κερκίδα των φανατικών της Σάλκε, αλλά και της προκλητικής συμπεριφοράς που επέδειξαν από την πρώτη στιγμή οι οργανωμένοι φίλαθλοι της γερμανικής ομάδας, που έφτασαν να στείλουν έγγραφη διαμαρτυρία στην UEFA διαμαρτυρόμενοι για το ότι στο σημερινό παιχνίδι θα απαγορευτεί η είσοδος σε Σκοπιανούς οπαδούς! Βλέπετε, οι οπαδοί της Σάλκε είναι… αδερφοποιημένοι με τους οπαδούς της Βαρντάρ Σκοπίων!

Για να μη συμβούν λοιπόν νέα επεισόδια που θα καθίσουν ξανά τον ΠΑΟΚ στην καρέκλα του κατηγορουμένου, οι 1300 οπαδοί της Σάλκε που θα βρεθούν σήμερα στην Τούμπα, θα υποβληθούν σε εξονυχιστικό έλεγχο. Στόχος του ΠΑΟΚ, να μην περάσει καμία σημαία των Σκοπίων, κανένα προκλητικό πανό και καμία φωτοβολίδα στη Θύρα 8, με τους ανθρώπους του Δικεφάλου του Βορρά να έχουν ενημερώσει με λεπτομέρειες την UEFA για το πλάνο τους αλλά και να περιμένουν αυτή τη φορά από την Αστυνομία να κάνει σωστά τη δουλειά της!

Επίσης, ο αριθμός των αντρών ασφαλείας της ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα είναι σήμερα μεγαλύτερος από ποτέ, ενώ παράλληλα την Τρίτη εκδόθηκε ανακοίνωση με την οποία καλείται ο κόσμος να δείξει στους οπαδούς της Σάλκε τι σημαίνει Τούμπα αλλά να μην αντιδράσει σε καμία πρόκληση, να μη σηκώσει κανένα πανό με ρατσιστικό ή πολιτικό περιεχόμενο και να μην πετάξει αντικείμενα στον αγωνιστικό χώρο.

Στον ΠΑΟΚ, πιστεύουν πως εκτός αγωνιστικού χώρου δεν θα συμβεί το παραμικρό και έχουν οργανωθεί γι΄ αυτό όσο γίνεται καλύτερα, αλλά και πως… εντός αγωνιστικού χώρου ο Βλάνταν Ίβιτς και οι ποδοσφαιριστές του θα δώσουν ένα… καλό μάθημα στους ποδοσφαιριστές της Σάλκε και θα βάλουν τα θεμέλια για την πρόκριση στους «16» του Europa League, εκεί όπου απέτυχε να βρεθεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης τις προηγούμενες τρεις φορές που βρέθηκε στους «32» της διοργάνωσης.

πηγή:  sportdog.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments