Αθλητισμός

Έξαλλος ο Γκουαρντιόλα: «Γελοίο να στοχεύουν στις Χρυσές Μπάλες και όχι στους τίτλους!»

Έξαλλος ο Γκουαρντιόλα: «Γελοίο να στοχεύουν στις Χρυσές Μπάλες και όχι στους τίτλους!»
Με την ματαιοδοξία ορισμένων ποδοσφαιριστών τα έβαλε ο Πεπ Γκουαρντιόλα, τους οποίους έκραξε επειδή ονειρεύονται να πάρουν τη Χρυσή Μπάλα και όχι ομαδικούς τίτλους. Για ποιους χτυπάει η καμπάνα;

Ο Καταλανός τεχνικός της Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο της βράβευσής του ως προπονητής του μήνα για τον Φεβρουάριο, τόνισε ότι για τον ίδιο δεν έχουν νόημα τέτοιου είδους διακρίσεις και «έκραξε» τους ποδοσφαιριστές που στοχεύουν στην κατάκτηση της Χρυσής Μπάλας και όχι στους τίτλους.

Ο Πεπ, πάντως, δεν κατονόμασε συγκεκριμένους παίκτες, αλλά σίγουρα θα έχει αρκετούς στο μυαλό του, για να φτάσει σε σημείο να το πει δημόσια!

«Καταλαβαίνω πως πάει (σ.σ. αναφερόμενος στη διαδικασία της βράβευσης) αλλά με όλο τον σεβασμό, το να είσαι ποδοσφαιριστής ή προπονητής του μήνα, πιστέψτε με παιδιά, σε τι μετράει; Για μένα δεν έχει καμία σημασία. Όταν ακούω πολλές φορές “Πάντα ονειρευόμουν να κερδίσω τη Χρυσή Μπάλα”, αυτά τα πράγματα είναι γελοία. Δεν έχει κανένα νόημα. Κέρδισε τίτλους, κάνε χαρούμενο τον κόσμο», είπε χαρακτηριστικά ο Πεπ Γκουαρντιόλα.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments