Αθλητισμός

Γι’ αυτό(ν) τρελαίνεται ο Πασκουάλ και ψάχνει λύση πριν είναι αργά

Γι’ αυτό(ν) τρελαίνεται ο Πασκουάλ και ψάχνει λύση πριν είναι αργά
Γι' αυτό(ν) τρελαίνεται ο Πασκουάλ και ψάχνει λύση πριν είναι αργά

Με εξαίρεση το παιχνίδι κόντρα στην Εφές στο ΟΑΚΑ, ο Αλεσάντρο Τζεντίλε δεν έχει βοηθήσει ουσιαστικά τον Παναθηναϊκό. Βρίσκεται στο ρόστερ της ομάδας, αλλά είναι σαν να μην βρίσκεται, αφού η προσφορά του είναι μηδαμινή. Είτε φταίει αυτός είτε η διαχείριση από τον Τσάβι Πασκουάλ, το αποτέλεσμα το ένα και το αυτό είναι: μηδέν εις το πηλίκον.

Και ο λόγος γίνεται για μία μεταγραφή που σκόρπισε θύελλα ενθουσιασμού στον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και η οποία αντιμετωπίστηκε από ουκ ολίγους με δυσπιστία. Και λόγω του χαρακτήρα του παίκτη, αλλά και επειδή κρινόταν ότι η ομάδα δεν είχε ανάγκη για προσθήκη στην θέση “3”.

Η μεταγραφή, όμως, προχώρησε, αλλά το θέμα είναι τι γίνεται τώρα. Τώρα το μόνο, που μπορεί να κάνει ο Παναθηναϊκός είναι να προσπαθήσει να κερδίσει από τον Ιταλό όσα περισσότερο μπορεί μέχρι το τέλος της σεζόν, οπότε και λήγει η συνεργασία τους.

Ετσι όπως είναι ο Ιταλός τώρα, δεν μπορεί να βοηθήσει. Μένουν, όμως, τρεις μήνες μέχρι το τελος της χρονιάς και ουδείς μπορεί να πει κάτι με βεβαιότητα. Αλλωστε ο Τζεντίλε έχει προσόντα, το θέμα, όμως, είναι ότι δεν μπορεί μέχρι στιγμής να τα εμφανίσει έτσι όπως πρέπει να τα εμφανίσει.

Γενικά, πάντως, ο Παναθηναϊκός θέλει μία αναπροσαρμογή πλάνων, αφού με το τρίποντο, τρίποντο, τρίποντο, και προβλέψιμος γίνεται και στη κακή του μέρα δεν μπορεί να κερδίσει ούτε την Γαλατά και την Ούνιξ.

Ως γνωστόν, οι Κυπελλούχοι Ελλάδας έχουν χαλάσει πάρα πολλά χρήματα και έχουν στόχο να επιστρέψουν στο φάιναλ-φορ. Τώρα, λοιπόν, στη κρίσιμη καμπή της Ευρωλίγκας, πρέπει να βρουν εναλλακτικό πλάνο, ώστε να αυξήσουν τις πιθανότητές τους.

Σίγουρα θα τους βοηθήσει πολύ η επιστροφή στη δράση του Τζέιμς Γκιστ. Και αμυντικά, και επιθετικά, και σε θέμα προσωπικότητας και από πλευράς πάθους. Γκιστ και Μπατίστ δεν βρίσκεις κάθε μέρα.

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments