Αθλητισμός

Η εξυγίανση ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό

Η εξυγίανση ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό
Η εξυγίανση ξεκίνησε στον Παναθηναϊκό...

Αυτή, ναι, είναι εξυγίανση. Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, κάτω από την πίεση βέβαια της δύσκολης οικονομικής κατάστασης, αποφάσισε να ξεφορτωθεί κόσμο και κοσμάκη. Υπαλλήλους, εργαζόμενους, τεμπέληδες, όπως θες να τους χαρακτηρίσεις, που κρίθηκαν όχι απαραίτητοι.

Χωρίς υπερβολή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός είχε πια εξελιχθεί σε… δημόσια υπηρεσία Κοινωφελές Ίδρυμα. Με παραπανήσιους «απασχολούμενους». «Προπονητής» π.χ., ονόματα δεν λέμε, είχε μισθό πέντε κολλαριστά χιλιάρικα, χωρίς αντικείμενο εργασίας. Με το ίδιο μισθό άλλος, σκάουτ αυτός, εδώ και χρόνια δεν είχε επισκεφθεί την περιοχή ευθύνης του.

Περισσότερους από εκατό άτομα πλήρωνε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, χωρίς να βάλεις στο λογαριασμό ποδοσφαιριστές. Ένας απ’ αυτούς, μαύρος στο χρώμα, αμείβεται με λιγότερο από χίλια ευρώ. Έτσι το μαγαζί πάει κατ’ ευθείαν για φούντο.

Ο Αλαφούζος, το αφεντικό του μαγαζιού φταίει που μάζεψε κόσμο και κοσμάκη στον Παναθηναϊκό. Άνδρες και πολλές γυναίκες, που κι αυτές ας προετοιμάζονται να υποστούν τις συνέπειες της εταιρικής εξυγίανσης.

πηγή:  apodytiriakias.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments