Αθλητισμός

«Κλειδί» η επιστροφή του Μάρτινς

«Κλειδί» η επιστροφή του Μάρτινς
Ο Πάουλο Μπέντο ανακοίνωσε την αποστολή των “ερυθρόλευκων” για το σημαντικό ματς του Ολυμπιακού στην Τούμπα και το καλό νέο για τους πρωταθλητές Ελλάδος είναι η αγωνιστική ετοιμότητα του Αντρέ Μάρτινς.

Ο Πορτογάλος μέσος των πειραιωτών συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας του λιμανιού και ο Μπέντο μπορεί να υπολογίζει στον συμπατριώτη του, τόσο για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ αλλά κυρίως για τον πολύ μεγάλο αγώνα της Πέμπτης απέναντι στην Μπεσίκτας για το Γιουρόπα Λιγκ.

 Ο Μπέντο θα μπορούσε να έχει χρησιμοποιήσει τον Μάρτινς και στο ματς με τον Ατρόμητο για το Κύπελλο αλλά δεν ήθελε να ρισκάρει, γνωρίζοντας πολύ καλά ότι ακολουθούν τα δύο σημαντικά παιχνίδια. Όχι ότι δεν ήταν σημαντικό το ματς με την ομάδα του Περιστερίου, αλλά σκεπτόμενος κυρίως το ευρωπαϊκό παιχνίδι προτίμησε να μην πάρει κάποιο ρίσκο.

Ο Μάρτινς είναι λοιπόν στη διάθεση του προπονητή του για την κυριακάτικη αναμέτρηση στην Τούμπα και όλα δείχνουν ότι ο Μπέντο θα χρησιμοποιήσει τον συμπατριώτη του στη βασική εντεκάδα των “ερυθρόλευκων”. Ο Πορτογάλος μέσος μπορεί να δώσει πολλά πράγματα στον δημιουργικό αλλά και στον ανασταλτικό τομέα του παιχνιδιού και ο προπονητής των πρωταθλητών περιμένει πολλά από τον Μάρτινς.

Οι σκέψεις για την εντεκάδα Σε ότι αφορά τις σκέψεις του Πάουλο Μπέντο για την εντεκάδα, ο τεχνικός των “ερυθρόλευκων” είναι αναγκασμένος ν’ ανακατέψει την “τράπουλα”, λόγω των απουσιών Ντα Κόστα και Βιάνα. Αυτό σημαίνει ότι ο Ρέτσος θα πάρει “μετάθεση” από τον άξονα της μεσαίας γραμμής στη φυσική του θέση στο κέντρο της άμυνας, παίζοντας δίπλα στον Αλμπέρτο Μποτία. Τα γκολπόστ των πρωταθλητών Ελλάδος θα υπερασπιστεί ο Λεάλι ενώ στα δύο άκρα της αμυντικής γραμμής θα παίξουν ο Φιγκέιρας και ο Σισοκό. Αναφορικά με τη θέση του αμυντικού μέσου, ο Αλεξί Ρομαό θα είναι στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών, όπως ήταν και στο παιχνίδι της περασμένης Πέμπτης απέναντι στον Ατρόμητο για το Κύπελλο. Ο Τογκολέζος είχε πετύχει και το γκολ της ισοφάρισης των “ερυθρόλευκων” κι αυτό έχει ανεβάσει την ψυχολογία του παίκτη. Δίπλα στον Ρομαό θα είναι ο Αντρέ Μάρτινς και μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Κώστας Φορτούνης, με τον Έλληνα μέσο να προέρχεται από την εξαιρετική εμφάνιση στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Γίνεται εύκολα αντιληπτό πως οι “ερυθρόλευκοι” ποντάρουν πολλά πάνω στον διεθνή άσο και θα πρέπει να σημειωθεί πως ο Φορτούνης έχει κάνει πολύ καλά ματς στην Τούμπα.

Σε ότι έχει να κάνει με τα δύο άκρα της επίθεσης, ο Σεμπά θα είναι αριστερά ενώ δεξιά μάλλον θ’ αγωνιστεί ο Ελιονούσι. Τέλος στην κορυφή της επίθεσης θα παίξει ο Ανσαριφάρντ, αν και δεν πρέπει ν’ αποκλειστεί το ενδεχόμενο έκπληξης με τον Καρντόσο, καθώς ακολουθεί το μεγάλο ευρωπαϊκό παιχνίδι με την Μπεσίκτας στο Φάληρο.

πηγή: sport-fm.gr 

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments