Αθλητισμός

Να ξαναμπεί το τρένο στις ράγες

Να ξαναμπεί το τρένο στις ράγες
Ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τη φωτιά και λίγο έλειψε να καεί. Η ρεβάνς του Κυπέλλου με την Ξάνθη στην Τούμπα ήταν ακόμη ένα ηχηρό καμπανάκι για τον Δικέφαλο, ο οποίος εδώ και τρεις εβδομάδες δεν παίζει καλά. Μόνο μέσα στη Γερμανία στο 1-1 με τη Σάλκε είδαμε την ομάδα να αποδίδει σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, ενώ ακόμη και στη νίκη με 4-0 με τη Βέροια, δεν είχε πιάσει σπουδαία απόδοση.

Ο ΠΑΟΚ έχασε με 1-0 από την Ξάνθη στην Τούμπα, αλλά προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου έχοντας κερδίσει με 2-1 μέσα στα «Πηγάδια». Ωστόσο η εμφάνιση και πάλι ήταν προβληματική. Ήταν σαν συνέχεια από το «κακό» 1-1 με τον Ηρακλή στο Καυτανζόγλειο. Και σίγουρα είναι κάτι που πρέπει να λυθεί άμεσα. Δεν μπορεί οι παίκτες να ξέχασαν την μπάλα που ξέρουν. Δεν μπορεί η ομάδα που δούλευε ρολόι τον Δεκέμβριο και τον Ιανουάριο να έχασε τη συνοχή της μέσα σε 5-6 ματς.

Ο Ίβιτς πρέπει να βρει τη λύση στις προβληματικές εμφανίσεις των τελευταίων 20 ημερών και να ξαναμπεί το «τρένο» του ΠΑΟΚ στις σωστές ράγες για την τελική ευθεία της σεζόν. Ο Δικέφαλος πρέπει να διορθώσει άμεσα τα λάθη του και να επιστρέψει στο δρόμο των επιτυχιών από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που ακολουθεί, όπου όλοι ελπίζουν ότι θα «ξυπνήσει» ο καλός ΠΑΟΚ που είδαμε το προηγούμενο δίμηνο…

πηγή:  inpaok.com 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments