Αθλητισμός

Οριστικές εξελίξεις ως τα τέλη Μαρτίου για προπονητή στην Μπαρτσελόνα

Οριστικές εξελίξεις ως τα τέλη Μαρτίου για προπονητή στην Μπαρτσελόνα
Η Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει να «τρέχει» τις διαδικασίες για την αντικατάσταση του Λουίς Ενρίκε και θέλει να κλείσει τον νέο τεχνικό μέχρι τα τέλη του Μάρτη. Πάντα πρώτο φαβορί ο Ερνέστο Βαλβέρδε.

Το θέμα με τον νέο προπονητή της Μπαρτσελόνα είναι αυτό που κυριαρχεί στο ρεπορτάζ των Μπλαουγκράνα από τη στιγμή που ο Λουίς Ενρίκε ανακοίνωσε πως δεν θα συνεχίσει στο τιμόνι μετά το τέλος της φετινής σεζόν.

Πολλά τα ονόματα που έχουν ακουστεί και θα ακουστούν μέσα στο επόμενο διάστημα, με τον Ερνέστο Βαλβέρδε, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει ο καταλανικός τύπος, να παραμένει το πρώτο φαβορί.

Η δουλειά του Βαλβέρδε στην Αθλέτικ Μπιλμπάο θεωρείται εξαιρετική από τους ανθρώπους της Μπάρτσα και δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως το όνομα του πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού έχει συνδεθεί ξανά με τον πάγκο των Μπλαουγκράνα στο παρελθόν.

Όπως αναφέρει σε σημερινό ρεπορτάζ της η εφημερίδα Mundo Deportivo, οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα σχεδιάζουν να έχουν κλείσει τον αντικαταστάτη του Λουίς Ενρίκε για την επόμενη σεζόν μέχρι τα τέλη του Μάρτη.

Μπορεί να έχουν τρεις μήνες μπροστά τους πριν το καλοκαίρι, ωστόσο θέλουν να «τρέξουν» τις εξελίξεις και να έχουν κάτι οριστικό μέσα στις επόμενες τέσσερις εβδομάδες προκειμένου ο νέος προπονητής να γνωρίζει αρκετό καιρό πριν το έργο που θα αναλάβει στο Καμπ Νου από το καλοκαίρι και έπειτα.

πηγή:  sdna.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments