Αθλητισμός

Ποιος από τους “μεγάλους” ετοιμάζει… βόμβα για τα τηλεοπτικά;

Ποιος από τους “μεγάλους” ετοιμάζει… βόμβα για τα τηλεοπτικά;
Μια από τις "μεγάλες" ΠΑΕ έχει διεμηνύσει ευθέως την πρόθεση να προχωρήσει σε μια κίνηση που θα... ταράξει τα νερά της Super League!

Ο ιδιοκτήτης της Ξάνθης, Χρήστος Πανόπουλος, μίλησε για το Δ.Σ της Super League με θέμα την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση και αποκάλυψε κάτι που πέρασε εν πολλοίς στα ψιλά, αλλά έχει μεγάλη σημασία.

Συγκεκριμένα, ο κ. Πανόπουλος τόνισε ότι σε ερώτηση που απηύθυνε προς τις τέσσερις «μεγάλες» ΠΑΕ (Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ) για το αν θα προτιμούσαν να αποχωρήσουν από την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση, οι Πράσινοι απάντησαν καταφατικά!

«Επειδή η εκτίμηση μου είναι ότι οι μεγάλες ομάδες θέλουν να αγοράζουν χρόνο, σαν Ξάνθη πάντα μιλώντας, εκφράστηκα και είπα “πέστε μας, θα ήθελα να γνωρίζω από τις ιδιοκτησίες του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ αν θα εύχονταν οι ομάδες τους να αποχωρήσουν από την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση αντί να αγοράζουν χρόνο όπως είναι η εκτίμηση της Ξάνθης. Μου είπαν – και είναι αυτονόητο – ότι δεν μπορούν να απαντήσουν σε αυτό, με εξαίρεση τον Παναθηναϊκό ο οποίος είπε ότι “αν τεθεί τέτοιο θέμα, εμείς είμαστε έτοιμοι να αποχωρήσουμε από την κεντρική τηλεοπτική διαχείριση με κάποιους όρους»,ήταν η δήλωση του κ. Πανόπουλου επί του θέματος.

Αντιλαμβάνεται κανείς ότι η τοποθέτηση του Παναθηναϊκού δεν μπορεί να είναι άσχετη με τη διαμάχη που είχε πρόσφατα με τη Nova αναφορικά με την καθυστέρηση στην τακτοποίηση των δόσεων του συμβολαίου από το συνδρομητικό κανάλι. Παράλληλα, μην ξεχνάμε ότι ο μεγαλομέτοχος των Πρασίνων, Γιάννης Αλαφούζος, είναι ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ.

Με βάση τα παραπάνω, δεν αποκλείεται να υπάρξουν ραγδαίες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο της Super League το ερχόμενο διάστημα!

πηγή:  sportdog.gr 

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments