Αθλητισμός

Σενάρια Ρομέου-Μπαρτσελόνα

Σενάρια Ρομέου-Μπαρτσελόνα
Οι εμφανίσεις του Οριόλ Ρομέου με τη Σαουθάμπτον έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του καταλανικού Τύπου και όχι μόνο.

Οι εμφανίσεις του Οριόλ Ρομέου με τη Σαουθάμπτον έχουν προσελκύσει το ενδιαφέρον του καταλανικού Τύπου και όχι μόνο, με τη γνωστή εφημερίδα της Βαρκελώνης, «Mundo Deportivo», να… προαλείφει τον αμυντικό μέσο των «Αγίων» ως αντικαταστάτη του Σέρχιο Μπουσκέτς στους «μπλαουγκράνα».

Το συγκεκριμένο δημοσίευμα γράφει για τον 25χρονο χαφ της Σαουθάμπτον ότι αποτελεί έναν από τους ποδοσφαιριστές εκείνους που θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια καλή εναλλακτική λύση για τον Μπουσκέτς, καθώς όπως αναφέρουν, ο μεν ποδοσφαιριστής του συλλόγου της Πρέμιερ αγωνίζεται στην ίδια θέση με εκείνον, ο τρόπος παιχνιδιού τους ομοιάζει, ο δε Μπουσκέτς πλησιάζει στα 30 έτη (σ.σ. σε λίγους μήνες κλείνει τα 29) και για αυτό θα ήταν καλό να αποσυμφορηθεί από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Βεβαίως, πέραν των ανωτέρω, της δεδομένης αξίας του Ρομέου και της καθοριστικής συμβολής του στη φετινή πορεία της Σαουθάμπτον, το εν λόγω άρθρο επηρεάζεται σαφώς, τόσο από την καταγωγή του παίκτη, ο οποίος είναι Καταλανός, όσο και από το γεγονός ότι ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά στα μικρότερα κλιμάκια της Μπαρτσελόνα, από τη δεύτερη ομάδα της οποίας πήρε μεταγραφή το καλοκαίρι του 2011 για την Τσέλσι.

Πηγή: england365.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments